ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ, ΝΑ ΠΑΡΩ BITCOIN ή ΒΙΟΣΩΛ;

by on 2 March 2017

Κύριε Νίκο Το Bitcoin ξεπέρασε σε τιμή και τον χρυσό ! Τι να σου πω. Μου θυμίζει μια λυσσάρα φίλη μου την Κλαούντια, έξω από το Αργος. Όταν παίρνει φόρα δεν… σταματάει ! Από την άλλη ο κυρ Αντώνης, μάζεψε το Βιοσωλάκι, μόλις 3 εκ και κατι ψιλά τα χαρτιά, αφού τους πέταξε όλους έξω με τα reverse και τα άλλα κόλπα. Είμαι σε δίλλημα. Πες μου κύριε Νίκο

ΝΑ ΠΑΡΩ BITCOIN ή ΒΙΟΣΩΛ;   

Υ.Γ. Πήρα τηλ στην EUROBANK να ρωτήσω τον άλλον κύριο Νίκο που έχει γνώσεις, να μου πει, άλλα μου είπαν ότι μιλούσε στο τηλ με κάποιον γατσα, γουτσα, κάπως έτσι μου τον είπαν.  

Κυρία Σούλα από Αιγάλεω φανατική αναγνώστρια του Lobbystas…

….Η τιμή του ψηφιακού νομίσματος συνεχίζει το ράλι που ξεκίνησε από την αρχή του έτους αναρριχώμενο σε νέο επίπεδο ρεκόρ την Πέμπτη στα 1.251,32 δολάρια, σύμφωνα με τον δείκτη της CoinDesk, η οποία ενσωματώνει τις τιμές ορισμένων εκ των μεγαλύτερων ανταλλακτηρίων στον  κόσμο. Μέχρι στιγμής φέτος, το bitcoin μετρά κέρδη ύψους 25%.

Την ίδια ώρα, ο χρυσός που έχει ενισχυθεί συνολικά κατά 8% από την αρχή του έτους, διαπραγματεύεται σήμερα στα 1.235,5 δολάρια την ουγκιά στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

Σημειώνεται ότι η τιμή του bitcoin βρίσκεται σε ανοδική τροχιά τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της ενίσχυσης της προσδοκίας των επενδυτών πως η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) μπορεί να ανάψει πράσινο φως στην δημιουργία του πρώτου ETF για bitcoin.

Όπως σημειώνει σε δημοσίευμά του το Marketwatch, πολλοί αναλυτές bitcoin, μεταξύ των οποίων και ο Charles Hayter, CEO και ιδρυτής της CryptoCompare, υποστηρίζουν πως το bitcoin έχει μια θετική συσχέτιση με το χρυσό και πως οι επενδυτές εξοικειώνονται όλο και περισσότερο με το ψηφιακό νόμισμα, στρεφόμενοι σε αυτό κάθε φορά που οι συμβατικοί τίτλοι, όπως οι μετοχές, βρίσκονται υπό πίεση…

capital