ΚΥΡΙΑΚΟ, ΟΧΙ 20 ΑΛΛΑ 50 ΕΥΡΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. ΖΗΤΩ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ !

by on 11 April 2020

Διαβάζω στο έγκριτο «Πρώτο Θέμα» ότι η κυβέρνηση θα προβεί σε έκτακτη επιδότηση 20 ευρώ ανά θέση.  Αναρωτιέμαι γιατί τέτοιες τσιγκουνιές. Θα ήταν σώφρον το ποσό να ανέρχεται στα 50 ευρώ. Η χώρα πρέπει να κρατήσει ψηλά την Aegean και τον ιδιοκτήτη  συντοπίτη του πρωθυπουργού. Δλδ τι θέλετε να έρθουν οι τουρκαλάδες να μας πάρουν την Aegean που θα φαλιρίσει ;;; Μάλιστα εκτός από τον κρατικό προϋπολογισμό που θα πληρώσει, θα πρέπει άμεσα να εκδοθούν ομόλογα της Aegean με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου ! Όπως οι Γερμανοί με τον ΟΤΕ και άλλοι και άλλοι….

Τώρα όλοι αυτοί οι βρωμοκομμουνιστές που τόσα χρόνια μας φλομώνουν με συνθήματα ήρθε η ώρα να κρυφτούν και να βγάλουν τον σκασμό ! Μου θέλετε μοντέλα Cubana με εθνικό αερομεταφορέα και να πληρώνει ο φτωχός λαουτζίκος ! Ου να μου χαθείτε ρε. Λαϊκός καπιταλισμός κοινωνικός φιλελευθερισμός μαλάκες. Αυτό είναι το μοντέλο !       

Μητσοτάκης για Aegean: Γιορτάζουμε μια αμιγώς ιδιωτική και 100% ελληνική επένδυση (Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020)

Στην εκδήλωση για την παραλαβή των τριών πρώτων από τα 46 νέα Αirbus της Aegean, της μεγαλύτερης ιδιωτικής επένδυσης που έγινε ποτέ στον τομέα των αερομεταφορών στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές επενδύσεις που έχουν γίνει στη χώρα, παρέστη την Τετάρτη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η παρουσία μου, όμως, σήμερα εδώ, είναι και πολιτική: Σηματοδοτεί την έμφαση που δίνει η κυβέρνησή μας στις επενδύσεις, καθώς σε αυτές υστερούμε ακόμη κατά 8 μονάδες του ευρωπαϊκού μέσου όρου. Δηλώνει το ενδιαφέρον μας για νέες, καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας. Και υπογραμμίζει τη σημασία τέτοιων πρωτοβουλιών στην αύξηση των δημοσίων εσόδων και την τόνωση των ασφαλιστικών ταμείων», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Η κυβέρνηση ενθαρρύνει ενεργά τις επιχειρήσεις που στρέφονται στις τεχνολογίες αιχμής, σέβονται το ανθρώπινο δυναμικό και ακολουθούν τις επιταγές της πράσινης ανάπτυξης. Ακριβώς γιατί τότε το δικό τους κέρδος λειτουργεί παράλληλα με το κέρδος ολόκληρης της κοινωνίας. Από αυτή την άποψη, η “Aegean” συνδυάζει το όραμα με τον ρεαλισμό. Και ενώ πετάει στους αιθέρες, αποδεικνύει ότι πατάει σταθερά και στη γη. Είναι κάτι που χρειάζεται η χώρα, ειδικά από τις ελληνικές επιχειρήσεις», επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σήμερα όμως, γιορτάζουμε εδώ μια αμιγώς ιδιωτική και 100% ελληνική επένδυση. Που ανανεώνει το σήμα της και τους υψηλούς της στόχους. Και ο συμβολισμός αυτός αποτυπώνεται καθαρά την αντίληψη της κυβέρνησης για την ανάπτυξη. Θα στηρίξουμε κάθε τολμηρή πρωτοβουλία, απελευθερώνοντάς την από γραφειοκρατικά δεσμά και την πνιγερή φορολογία. Και θα προικοδοτήσουμε τη χώρα με υποδομές και δίκτυα αιχμής, που θα διευκολύνουν παρόμοια εγχειρήματα», ανέφερε ο πρωθυπουργός