ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ! ΠΕΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ….

by on 15 July 2015

Στην ανακοίνωση της παραίτησής του από τη θέση του γενικού γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων προχώρησε σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Ρωμανιάς. Ο κ. Ρωμανιάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι σε λίγες μέρες θα παραιτηθεί από τη θέση του και εμφανίστηκε οργισμένος, προχωρώντας σε καταγγελίες για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Οι λόγοι που τον οδηγούν στην παραίτηση είναι δύο: αφενός δεν συμφωνεί με τα μέτρα και αφετέρου αισθάνεται οργισμένος για τις παρεμβάσεις που δέχτηκε, οι οποίες, σύμφωνα με τις καταγγελίες του, δεν προέρχονται από του θεσμούς, αλλά από το εσωτερικό.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι χθες, μέσα σε χρονικό διάστημα δύο ωρών, πήρε τρεις διαφορετικές προτάσεις-παρεμβάσεις για το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή.

«Δεν πρόκειται να παραμείνω για να εφαρμόσω πράγματα, στα οποία δεν πιστεύω. Κάποιοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται» υποστήριξε με έμφαση ο Γιώργος Ρωμανιάς.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του κ. Ρωμανιά ότι το υπουργείο Εργασίας δεν γνώριζε τίποτα για την κατάρτιση του νομοσχεδίου που το αφορά και δεν ρωτήθηκε ποτέ! Μάλιστα, συμπλήρωσε πως ούτε ο κ. Δημήτρης Στρατούλης γνώριζε τίποτα.

Ο κ. Ρωμανιάς συνέχισε σε έντονο ύφος τις καταγγελίες του, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται να εφαρμόσει μέτρα στα οποία δεν πιστεύει και έκανε λόγο για «παρακάμαρα», η οποία λαμβάνει τις αποφάσεις.

Υποστήριξε επίσης πως παραιτείται για να προστατεύσει τον κ. Τσίπρα, γιατί ίσως έτσι καταλάβει ποιοι είναι δίπλα του και κινδυνεύει να τον πάρουν «στο λαιμό τους».

«Δεν πρόκειται να παραμείνω στη θέση μου, μόνο και μόνο για να παίρνω 4.750 ευρώ το μήνα» κατέληξε ο κ. Ρωμανιάς.

imerisia