«ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΙ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ !!!! ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!» ΑΠΟΡΩ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ????

by on 13 Νοεμβρίου 2017

Βλέπετε αυτοί οι καλοί άνθρωποι που θέλουν να μας εκσυγχρονίσουν και να μας αναπτύξουν ? όλο μεταρρυθμιστικά και αναπτυξιακά μέτρα μας επιβάλουν !!!

Να αυτά είναι τα αναπτυξιακά μέτρα για τα οποία πιέζουν οι θεσμοί….. το εξής ένα, η απόλυτη μεθόδευση, στο πως θα αρπάξουν ότι περισσότερο μπορούν από ιδιωτική και δημόσια περιουσία, σε όσο χαμηλότερες τιμές γίνεται!!!!

1…….»το θέμα των πλειστηριασμών και των ιδιωτικοποιήσεων έχουν ειδική σημασία από πλευράς Ευρωζώνης αφού συνδέονται με την χρηματοδότηση που πρέπει να παράσχει ο ESM αλλά και με το ύψος του χρέους.

2…..»τελεσίγραφο» να ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί στις 29/11 αλλά και στα ανοικτά μέτωπα στο πεδίο των ιδιωτικοποιήσεων που θεωρούνται τα μεγάλα «αγκάθια» της τρίτης αξιολόγησης από πλευράς των θεσμών της ΕΕ.

όπως και τα άλλα, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ !!!!

3…..»Υπάρχουν όμως και δικαστικά ζητήματα, στα οποία η λύση δεν είναι τόσο απλή. Η κυβέρνηση θα κληθεί να δώσει διαβεβαιώσεις για το θέμα της ανεξαρτησίας της ΕΛΣΤΑΤ και της δίωξης του κ. Γεωργίου, καθώς και για την υπόθεση των διώξεων για τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ.»

Και μόλις τα κάνουμε αυτά, και εκσυγχρονιστήκαμε και μεταρρυθμιστήκαμε και αναπτυχθήκαμε  και από τα μνημόνια βγήκαμε και θα τρώμε και με χρυσά κουτάλια !!!

Βλέπετε οι καλοί αυτοί άνθρωποι πως μας προσέχουν ???

ΑΠΟΡΩ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ???? και δεν καταλαβαίνουμε που το πάνε αυτοί οι καλοί άνθρωποι ?

Be the first to comment!
 
Leave a reply »