ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΝΕΚΡΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ

by on 23 May 2018

Ηλικιωμένος άνδρας από τις Μοίρες τραυματίστηκε σοβαρά όταν για άγνωστους λόγους έχασε τον ‘έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και αφού πρώτα προσέκρουσε σε κορμό ελιάς στη συνέχεια καρφώθηκε σε γεφυράκι και ανετράπη. Το ατύχημα συνέβη πριν από λίγο στο ύψος περίπου του αρχαιολογικού χώρου Γόρτυνας .

Επί τόπου κατέφθασε ασθενοφόρο  όπου παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Κ.Υ.Μοιρών για τις πρώτες βοήθειες . Αμέσως μετά ήρθε και η πυροσβεστική ενώ άνδρες της τροχαίας ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος . Ο 75χρονος φαίνεται να έχει σοβαρά τραύματα στα πόδια και το πρόσωπο ενώ το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 75χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Γόρτυνα

Δεν άντεξε η καρδιά τα τραύματα του 75χρονου Φραγκιουδάκη

Πιό σοβαρός ήταν από ότι αρχικά εκτιμήθηκε ο τραυματισμός του 75χρονου από τις Μοίρες στο τροχαίο που έγινε στη Γόρτυνα καθώς λόγω εσωτερικών τραυμάτων άφησε πριν από λίγο την τελευταία του πνοή  απο ανακοπή σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαμε από την πρώτη στιγμή του τραγικού συμβάντος, ο άτυχος καταγόταν απο την Αληθινή και έμενε μόνιμα στις Μοίρες. Το όνομα του ειναι Φραγκιουδάκης και ο γιός του είναι γνωστός επαγγελματίας στη Μεσαρά στο χώρο των αλουμινοκατασκευών.

apopsilive.gr