ΚΕΡΑΣΙΝΑ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ “ΜΑΦΙΑ”

by on 29 March 2015

Του “ΑΛΙΕΩΣ”.

Λίγες εβδομάδες έλειψα lobbystaράδες μου και ερχόμενος βρήκα τα πάνω- κάτω. Η (προ των εκλογών συντρόφισσα και λαλίστατη, λαύρα κατά των τραπεζών και της τραπεζικής “μαφίας”) Κερασίνα Ραυτοπούλου διορίστηκε ως εκπρόσωπος του Δημοσίου στο ΤΧΣ. Ω, ρε ! μεγαλεία lobbystaράδες μου, διάνα η επιλογή του John Δραγασάκη, ο σωστός άνθρωπος στη σωστή θέση, σκέφτηκα μόλις το έμαθα. Θυμάμαι, πως σε μία εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ζάκυνθο (9 Αυγούστου 2012, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακηνάδου) η συντρόφισσα είχε πει, επί λέξει.

”  Το χάρισμα του υγιούς τμήματος της Αγροτικής Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς, αποτελεί έγκλημα εις βάρος των παραγωγών όλης της Ελλάδας.

Η επιχειρούμενη διάλυση της ΑΤΕ μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την τύχη ολόκληρου του ελληνικού λαού, αφού θα ελέγχει το σύνολο σχεδόν της γεωργικής δραστηριότητας στη χώρα.

Όποιος ελέγχει την ΑΤΕ, στην πραγματικότητα θα ελέγχει, ως ιδιοκτήτης, το 40% του εγγείου κεφαλαίου της Ελλάδας, το οποίο είναι υποθηκευμένο σε αυτή και μπορεί να τους “κατευθύνει” σε μορφές παραγωγής, που δεν θα συμφέρουν τον ελληνικό λαό.

Χειρότερες, δε, θα είναι οι εξελίξεις και για τους εργαζόμενους της ΑΤΕ, οι οποίοι πλέον θα αντιμετωπίσουν ένα. “Νταχάου”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εμποδίσει με κάθε τρόπο αυτό το ξεπούλημα”.

απ΄ ότι μαθαίνω η συντρόφισσα Κερασίνα πλέον ως ΤΧΣάρχισσα έχει πιεί το αμίλητο νερό.

(*) επειδή το ψέμα και η κοροιδία έχουν κοντά ποδάρια, για τις επόμενες ημέρες ως ΑΛΙΕΥΣ θα αναρτώ από ένα σχετικό θέμα με (προεκλογικές ) δηλώσεις και απειλές της κ. Ραυτοπούλου για τις τράπεζες και την τραπεζική “μαφία”.

Κάθε μέρα και από μία…

Ο.Κ John Δραγασάκης;