ΚΑΤ’ ΕΠΙΦΑΣΗ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ ΖΟΦΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙAΚΩΝ ΕΠΟΧΩΝ….

by on 19 October 2015

18ΧΡΟΝΟΣ ΕΔΕΣΕ, ΦΙΜΩΣΕ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕ ΤΟΝ 12ΧΡΟΝΟ ΑΝΙΨΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩ 35ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΠΛΑΝΟΥΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ…..

Οι λεπτομέρειες ανατριχιάζουν…  – Ο 12χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στους γονείς του και εκείνοι στην αστυνομία – Άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου συνέλαβαν τον 18χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών Αρχών

Ένας 18χρονος συνελήφθη στον Τύρναβο, ο οποίος ασέλγησε σε βάρος του 12χρονου ανιψιού του, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην οικογένειά του ο ανήλικος.

Συγκεκριμένα, ο 18χρονος παρέσυρε το παιδί σε εγκαταλειμμένη αποθήκη, του έδεσε τα χέρια με μονωτική ταινία, του φίμωσε το στόμα και εν συνεχεία ασέλγησε σε βάρος του. Ο 12χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στους γονείς του και εκείνοι στην αστυνομία. Άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου συνέλαβαν τον 18χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών Αρχών.

ΑΠΟΠΛΑΝΟΥΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ

Ο 35χρονός Ν.Μ, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω την Τρίτη 13 Οκτωβρίου το μεσημέρι, να ασελγεί σε έναν ανήλικο 11 ετών από την Αλβανία, μέσα στην παιδική χαρά

Αποτροπιασμένοι είναι οι κάτοικοι στην γειτονιά της Αγίας Ελεούσης στην Καλλιθέα, έπειτα από το πρόσφατο συμβάν με την σύλληψη του 35χρονου ανώμαλου, που ασελγούσε σε παιδιά, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ, μετά από κλήση στο 100 από γείτονες της περιοχής που είδαν τον ξεδιάντροπο να ασελγεί μέρα μεσημέρι στο παιδάκι, περικύκλωσαν την παιδική χαρά και φόρεσαν χειροπέδες στον ανώμαλο.

«Εγώ είδα τα περιπολικά. Μέχρι να καταλάβω τι συμβαίνει, βλέπω μπροστά στο περιπολικό έναν άντρα με χειροπέδες, φαινόταν ρακένδυτος, και ένα παιδάκι. Μπήκαν στο περιπολικό και δρόμο. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία, κρατούσαν και σακβουαγιάζ το παιδάκι και αυτός και θεώρησα πως κάνανε κάποια κλοπή» είπε μεταξύ άλλων η κα Αλεξία που διατηρεί μίνι μάρκετ στην περιοχή.

Ο 35χρονος άστεγος, κοιμόταν στην Πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα και, σύμφωνα με την αστυνομία, στο παρελθόν είχε ξανά ενοχλήσει τις αρχές και είχε συλληφθεί για τον ίδιο λόγο.

«Αυτός είχε παρενοχλήσει ξανά παιδάκι και ήταν μέσα στην φυλακή, για αυτό τον λόγο. Σε αυτό το παρκάκι μας έχουν σοκάρει πολλά γεγονότα, μέχρι προφυλακτικά έχουν βρει μέσα στην παιδική χαρά, σύριγγες, ζευγαράκια τι φωνές και τι κακό. Κάποτε κλείδωνε για να είναι ασφαλή με τα παιδιά» λέει χαρακτηριστικά στο protothema.gr η κα Αλεξία.

Πρώτο Θέμα