ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ: Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΝΙΚΟΥ ΜΑΝΕΣΙΩΤΗ – FM VOICE, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟ LOBBYSTAS.GR…

by on 31 January 2015

Του Νίκου Πάσχου

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά παιδάκια με κοντά παντελονάκια. Φοράνε μπερέ, παίρνουν παραμάσχαλα την σάκα τους με το σαντουιτσάκι τους και κόβουν βόλτες στην Αθήνα. Με το  αριστερό προφίλ, σουλατσάρουν σε διαφημιστικές, σε τραπεζίτες, σε επιχειρηματίες, σε εταιρίες επικοινωνίας, χώνονται παντού. Ο επίσημος τίτλος του «Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη» δημοσιογράφος. Τώρα και εκδότης. Όσο η τράπεζα Πειραιώς του έδινε διαφήμιση, τα ρεπορτάζ (και το γλύψιμο) με πηχαίους τίτλους, ήταν ο Στρατηγός Μιχάλης. Όταν σταμάτησε το γάλα από το «μαστάρι» (Πειραιώς) το φίδι (Νίκος Μανεσιώτης FM VOICE) το έριξε σε «πύρινα σχόλια» και καθαίρεσε τον … Στρατηγό. Και να τον έκανε λοχία κάτι πάει και έρχεται. Ο ex στρατηγός συνέχιζε να μην του δίνει το γαλατάκι του και το φιδάκι συνέχιζε το θεάρεστο έργο του. Αυτό με τα κοντά παντελονάκια και τον μπερέ στραβά.

Ο «Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη» εκβιαστής με αριστερό προφίλ, Νίκος Μανεσιώτης FM VOICE, κλέβει σχεδόν σε καθημερινή βάση δημοσιεύματα του Lobbystas,gr. Βουτάει τα ρεπορτάζ. Όχι κάποια είδηση ή ανάλυση. Πως ακριβώς τα χρησιμοποιεί για τον εκβιασμό του για να εισπράξει διαφήμιση ή μαύρα;  

Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΝΙΚΟΥ ΜΑΝΕΣΙΩΤΗ – FM VOICE

Στις 23-1-2013 δημοσιεύω το ρεπορτάζ με τίτλο «ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ ΚΑΝΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ! ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ …»

Τι έλεγε επί λέξει:

Ξαφνικά μάθαμε ότι ο Γιώργος Αλεξανδρίδης παραιτήθηκε από το Δ.σ της Πειραιώς. Τη θέση του πήρε ο Αποστόλης. Από τα παλιά. Ο Ταμβακάκης. Ο Αλεξανδρίδης μέλος και στο Δ.σ της Μότορ Οιλ από τους παλαιότερους στενούς, στενότατους συνεργάτες, της οικογενείας Βαρδινογιάννη. Τι συνέβη και οδηγήθηκε στην έξοδο του από το Δ.σ της Πειραιώς; Αδελφούλη κάνε ρεπορτάζ. Μαθαίνω τρελά πράγματα. Έχει γίνει, έτσι μου λένε, της πουτάνας. Αν ισχύουν ψάξε καμιά 10 εκ χαρτιά για να συνεχίσουμε το …. short ! Άσε που υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο για τον Αποστόλη με τους επενδυτές του που τον ….. έστειλαν στο Δ.σ. Μάθε επειγόντως. Ετοιμάζω ένα μυθιστόρημα, ένα love story. “Όταν ο Νικόλας έμαθε την άφιξη του Αποστόλη” !!! Μην γελάς ρε καλο ….παίδι. Να σου πω. Το ρεπορτάζ να το έχουμε πριν τις εκλογές ε; Τα πιασες Lobbystαρααααααααααααα μου ;   

Σε φιλώ και αναμένω…

Συνεχίζεται….

Σε αυτή την ανάρτηση υπάρχει δικό μου ρεπορτάζ σχετικά με τις εξελίξεις στην τράπεζα Πειραιώς.

Πέρασαν οι μέρες όπου υπήρξαν μια σειρά δημοσιεύσεων με ρεπορτάζ γύρω από την τράπεζα Πειραιώς. Κυρίως για την χρηματιστηριακή της πορεία. 

Χτες λοιπόν ο «Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη» εκβιαστής με αριστερό προφίλ, Νίκος Μανεσιώτης FM VOICE γράφει επί λέξει:

Ανθ΄ υμών ο Ταμβακάκης

Ξέρετε σε ποιού την θέση πήγε στην διοίκηση της Πειραιώς;  Στου Γιώργου Αλεξανδρίδη. Σιγά, θα πείτε οι απληροφόρητοι, και ποιος είναι ο Αλεξανδρίδης;  Έλα, ντε. Το νούμερο δύο της MotorOil και του ομίλου Βαρδινογιάννη αποτελεί ο Αλεξανδρίδης. Ο… Νίκος Παπάς του Βαρδή Βαρδινογιάννη με δύο λόγια. Γιατί παραιτήθηκε το δεξί χέρι του Βαρδή ελάχιστες μέρες πριν τις εκλογές; Προφανώς, το ερώτημα μου δεν απευθύνεται στην “Βούλτεψη της Πειραιώς”.

Λέγοντας “Βούλτεψη της Πειραιώς” αναφέρεται στο γραφείο τύπου της Πειραιώς. Τον έχει «στολίσει ήδη» (και με το όνομα του) με μια σειρά δημοσιευμάτων κυρίως για θέματα διαφήμισης.

Ο «Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη» εκβιαστής με αριστερό προφίλ, Νίκος Μανεσιώτης FM VOICE, σουλατσάρει και λέει στην Πειραιώς,  αφού πρώτα έχει βουτήξει το δικό μου ρεπορτάζ, παιδιά ρίχτε τα, γιατί ο ΑΔΕΛΦΟΥΛΗΣ – αφήνει να εννοηθεί ότι είναι αυτός – θα τα βγάλει στη φόρα !!! Εάν δεν πέσει μαρούλι κάτω από το τραπέζι ή δεν δοθεί εντολή καταχώρησης από την διαφημιστική σας, τότε το ρεπορτάζ θα έχει ΣΥΝΕΧΕΙΑ … Όπως έκλεινα εγώ το ρεπορτάζ μου στις 23 του μηνός !!!

Άλλοτε εμφανίζεται ως ο δήθεν ΑΔΕΛΦΟΥΛΗΣ άλλοτε ως ΛΟΥΜΠΙΝΙΑΡΗΣ και πάει λέγοντας.  

Και έτσι βγαίνει ο Σάλλας και λέει. Αυτά τα μουνιά είναι συμμορία!!! Εκβιαστές!!! Ο ένας ράβει και ο άλλος εισπράττει !!!

ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Δηλώνω ελεύθερα και σε δημόσια θέα:

Διαχειριστής και υπεύθυνος του blog με την ονομασία Lobbystas.gr είναι αποκλειστικά και μόνο ο Νικόλαος Πάσχος. Τα δε πλήρη στοιχεία του, οδός, αριθμός, αριθμός ταυτότητας κ.τ.λ είναι κατατιθέμενα από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του blog στην «Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων» (ΕΕΤΤ) και κατ επέκταση, στην «Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» και στην Εισαγγελία Αθηνών.    

Οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο προς εμένα ή και κατ επέκταση στο Lobbystas.gr, φυσικό ή σε νομική μορφή, εμφανίζει άμεση ή έμμεση σχέση με το πρόσωπο μου ή με το περιεχόμενο του Lobbystas.gr ουδεμία εξουσιοδότηση, εντολή ή άλλου είδους συνεργασίας (προφορική ή γραπτή) έχει από εμένα, από το Lobbystas.gr ή τυχών δικών μου συμφερόντων άμεσων ή έμμεσων προσώπων (φυσικά και νομικά)

Προς τούτο δίνω την συγκατάθεση μου, όπως ανοίξουν πάσης φύσεως λογαριασμοί μου σε πιστωτικά ιδρύματα, χρηματιστηριακές εταιρίες, θυρίδες κ.τ.λ, εντός και εκτός της επικράτειας από το έτος 1979 ημερομηνία εγκαταστάσεως μου στην Ελλάδα από την αλλοδαπή. Σημειώνω δε ότι δεν είμαι κάτοχος άμεσα ή έμμεσα σε εξωχωρια εταιρία, trust κ.τ.λ

Τα ψευδώνυμα Αδελφούλης, Λουμπινιάρης κ.τ.λ που εμφανίζονται στα κείμενα μου, είναι χαρακτήρες – καρικατούρες και δεν ανταποκρίνονται σε πραγματικό πρόσωπο, φυσικό ή νομικό.

Ζητώ από τις αρχές όπως και από την τράπεζα Πειραιώς καθώς και τρίτα πρόσωπα, όπως διερευνήσουν – καταγγείλουν πρόσωπα (νομικά ή φυσικά) που αφήνουν να εννοηθεί, που ισχυρίζονται, άμεσα ή έμμεσα την οποιαδήποτε σχέση με μένα ή με το Lobbystas.gr.

Θεωρώ δεδομένη την άμεση ενημέρωση μου, όπως βέβαια και την παρουσία μου όπου χρειαστεί, για την ένορκη κατάθεση μου, καθώς και την οποιαδήποτε συνδρομή μου ζητηθεί.

Αφού μάθαμε λοιπόν την μεθοδολογία του «Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη» εκβιαστής με αριστερό προφίλ, Νίκος Μανεσιώτης FM VOICE, έχω να σας πω Lobbystaραδες μου ότι υπάρχουν και άλλοι στη πιάτσα που κάνουν έρευνες και διερευνητική δημοσιογραφία. Ένας εξ αυτών διατηρεί γραφείο και παρέχει υπηρεσίες. Χρεώνει 150 ευρώ την ώρα για να ακούσει τον πελάτη,  συν κάποια χιλιάρικα που είναι τα αποτελέσματα της έρευνας που κάνει …. κάνοντας κλικ στο Lobbystas. Εκτυπώνει, βάζει την σφραγίδα του και εισπράττει. Τον μαρκάρισα σε ένα στριπτιζαδικο και που είναι πολύ ….. large. Άλλος, εκδότης εκείνος, κάνει Consulting Lobbying και άλλα πολλά. Πως; Κάνοντας κλικ στο Lobbystas. Επειδή δε είναι σαβουρογάμης, πότισα ένα βράδυ μπόλικη βότκα, ένα παρτσακλό που του έταξε – ο εκδότης – να το κάνει δημοσιογραφίνα παρουσιάστρια και μανεκέν ! Αδελφούλη έχεις δει μεθυσμένο παρτσακλό, υποψήφια παρουσιάστρια; Λάλησε σου λέω…

Συνεχίζεται….

Υ.Γ. Από τότε που με απείλησε δημόσια ο Δήμος – επειδή του έγραψα για το κόμπλεξ του με τις καραβίδες – και μου είπε να προσέχω τις γωνίες και να μετακινούμε με τεθωρακισμένο, εγώ τον άκουσα. Έτσι κυκλοφορώ με δυο φουσκωτούς. Είναι εκτός των άλλων εφοδιασμένοι με μόνιμη κάμερα. Γιατί σας τα λέω αυτά;

Επειδή, όποιο παιδάκι με κοντά παντελονάκια το βρω μπροστά μου, θα του βγάλω το κιλοτάκι του και θα τον βάλω να το φάει. Αυτό θα καταγραφεί οπτικοακουστικά. Με τρικάμερο. Η μια επάνω μου, που θα με κοιτάζει στα μάτια όταν θα τρώει το κιλοτάκι του, η άλλη μακρινό – κλειστό, από τον έναν φουσκωτό και η άλλη με κοντινά – γρήγορα, πλάνα φρίκης και τρόμου από τον τρίτο φουσκωτό. Το υλικό θα το παραδώσω εγώ προσωπικά στην εισαγγελία, προς πιστοποίηση της κατηγορίας για βιαιοπραγία.  

Lobbystaραδες μου, έχω μια διαίσθηση, ότι πολύ σύντομα, θα αναρτήσω videaki με τίτλο … «Ο Νικολάκης με τα κοντά παντελονάκια …»