ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ, Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ !!!

by on 30 July 2014

Το έφαγε και αυτό το παραμύθι ο Λαός. «Αυτή η συνάντηση θα γίνει στο Παρίσι, γιατί το ζήτησαν οι ελληνικές αρχές και ευχαρίστως δεχόμαστε το αίτημά τους» έλεγαν οι Βρυξέλες. Τα πουλημένα παπαγαλάκια φλόμωσαν στην προπαγάνδα, έναν δύσμοιρο λαό, ότι ο σωτήρας μας, ο Αντώνης το ζήτησε και έγινε αμέσως δεκτό. Δήθεν χαλάει το κλίμα στην αγορά και δεν είναι εικόνα αυτή να γυρνάει η τρόικα στα Υπουργεία. Το ανακάλυψαν μετά από ολόκληρα 4 χρόνια !

Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Το ρεπορτάζ μας, λέει ότι η εντολή δόθηκε από τις ξένες πρεσβείες και πλασαρίστηκε με αυτό τον τρόπο. Για λόγους ασφαλείας μετακομίζουν στο Παρίσι!

Μετά την εικόνα που είδε όλη η υφήλιος, να κάνουν βόλτα οι σφαίρες μεταξύ ενός διπλού με γύρο και τζατζίκι, της παγωμένης μπύρας, της παντόφλας και το σανδάλι του τουρίστα, στην καρδιά της Αθήνας και στο τέλος να καρφώνονται σε τραπεζάκια (οι σφαίρες μαζί με κάτι κατσαρίδες – ακρίδες που κάνουν βόλτα στη περιοχή) σήμανε συναγερμός. Θυμηθείτε ότι λίγα μέτρα δίπλα, ένας Έλληνας πρωθυπουργός έτρωγε κάποτε το σουβλάκι του.

Ο συναγερμός για τον φόβο χτυπήματος ή προβοκάτσιας κατά την διάρκεια της παρουσίας, της τρόικας τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα, ανάγκασε τους τρόικανους, να μετακομίσουν στην πόλη του φωτός. Αν προσέξατε θα ακολουθήσει μετά την συνάντηση η έλευση τεχνικού κλιμακίου. Άγνωστα πρόσωπα με λίγα λόγια. Πόσους κουστουμάτους, βλέπετε να μπαίνουν κάθε μέρα στα Υπουργεία; Ξέρετε αν είναι της τρόικας;

Όποιο παλουκάρι, που λέει και ο αδελφούλης, από το Μαξίμου αμφισβητεί την εγκυρότητα του ρεπορτάζ, να μας το πει. Μπορεί η παιδική χαρά του Μαξίμου να αμφισβητήσει το ρεπορτάζ;  Την πολύ καλησπέρα μου, στον Θοδωρή στα υψηλά … κλιμάκια.