ΚΑΛΗΝ ΗΜΕΡΑ LOBBYSTAράδες.

by on 27 March 2014

ΑΓΟΡΕΣ. Πακέτο ΄΄διάσωσης΄΄ 14-18 δις $ από το ΔΝΤ στην Ουκρανία. Αλλά…έναντι αυξήσεων έως 50% στο φυσικό αέριο, 18% στα καταναλωτικά άγαθα, 20% στις ιατρικές δαπάνες και δραστική περιστολή μισθών και συντάξεων.

Εντάξει 3-4 χρόνια το ίδιο έργο, το έχουμε εμπεδώσει εδώ στο Griechenland.

ΣΥΡΙΖΑ. Για όσους αιθεροβάμονες είχαν και την τελευταία ψευδαίσθηση για την κατά 180 ο στροφή του ΣΥΡΙΖΑ το χθεσινό προσκύνημα του Γ. Δραγασάκη στη Γερμανική Βουλή θα πρέπει να τους προσγείωσε ανώμαλα.

Ειχαν προηγηθεί- από το TEXAS αρξάμενης- δηλώσεις μετανοίας του Αλ. Τσίπρα, των λαμπρών οικονομολόγων του κινήματος τύπου Τσακαλώτου, Μηλιού, Βαρουφάκη ακολούθησε ο πολλά βαρύς Σταθάκης.

Πάτε καλά παιδιά, εκεί στην Κουμουνδούρου. Ολο ευθεία για Unter den Linden και Bradenburger Tor.

Μέχρι τις ευρω-εκλογές δεν θα σας έχει μείνει…λέπι αντι- μνημονιακής λογικής (και καλά…).

ΜΑΡΚΕΤΑ. Εξασφαλισμένη η συνέχιση του Συστήματος λοιπόν και μετά τις εκλογές του Μαίου. Είτε με ΝΔ είτε με ΣΥΡΙΖΑ είτε ε κάτι ενδιάμεσο η …μαρκέτα να προχωρά. Απερίσπαστα.

WARRANTS. Η χθεσινή παράσταση επαναπροβάλλεται σήμερα. Χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή στις τιμές της αύξησης και την τρέχουσα της κάθε μετοχής.

ΕΘΝΙΚΗ. Πάσχο μου, λες να το μετάνοιωσε ο κύριος Γιώργος (Ζανιάς) ο οποίος από την αρχή ήθελε να βάλει και την Εθνικάρα στο παιχνίδι που παίζουν Σάλλας & Κωστόπουλος. Γιατί πέρασε όμως του κύριου Αλέξανδρου ( Τουρκολιά) δεν έχω καταλάβει ακόμη.

Στα 3,83 ευρώ με πωλητές, στην αρχή.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ- ALPΗA BANK. Πόσο θα είναι το ποσοστό των ιδιωτών ( κυρίως ξένων) στο μ.κ των νέων Πειραιώς και Alpha Bank, σωστά! Δηλαδή με άλλη μία τέτοια διαδικασία ΄΄καθάρισαν΄΄ τα παιδιά μας. Εχουν παραδοθεί τα ΄΄μαγαζιά΄΄ τους με συνοπτικές διαδικασίες.

EUROBANK. Μαθαίνω, πως ΄΄σιγοβράζουν στο ζουμί΄΄ τους και πως οι δύο ισχυροί άντρες έχουν ξεπεράσει τα όρια τους. Πως το είχε πει ο Γκίκας Χαρδούβελλης για τα ΄΄ξένα κεφάλαια΄΄ που είχαν βρει και δεν τους άφησαν να τα φέρουν. Ουδείς ασχολήθηκε, τότε, με τις δηλώσεις του Γκίκα. Σιγά τώρα.

ΟΠΑΠ. Εμαθαν το μάθημα τους οι Τσέχοι και από εβδομάδα σε εβδομάδα ΄΄΄φέρνουν΄΄ τον Οργανισμό όλο και προς τα μέτρα τους. Μου είπαν πως την προηγούμενη εβδομάδα ΄΄έκοψαν΄΄ δύο ΄΄γενναία΄΄ διαφημιστικά προγράμματα προς…ημέτερους και ΄΄κόντυναν΄΄ άλλα τρία σε φορείς υποψηφίων περιφερειαρχών. Και ακόμη είμαστε στην αρχή.

ΤΙΤΑΝ. Το χθεσινό νέο υψηλό, πως σου φάνηκε Πάσχο μου; Ετοιμάζονται, όπως καταλαβαίνεις.

Δεν μπορώ να το…καταπιώ ρε lobbystaράδες, οι παλιοί του Τιτάνα ( Παπαλεξόπουλος- Κανελλόπουλος) να δέχτηκαν για επικεφαλής του ΣΕΒ τον κύριο Θόδωρα. Πως το καταλαβαίνετε, πάλι αυτό.

Αμ ο Ευάγγελος, ο οποίος έκανε πίσω και δεν αποδέχτηκε την πρόταση του συλλέκτη- φιλότεχνου.

Λάθος κίνηση του Ευάγγελου, πολύ λάθος.

FT25. Άνοιξε χαμηλότερα προς τις 425 μονάδες. Να δοκιμασθούν και να επιβεβαιωθούν οι 419 να δούμε τι θα κάνουμε.

ΑΛΦΑ τπ. Χαμηλότερα μέχρι τα 1,74 ευρώ το warrant.

LAMDA DEV. Στα 6,38 ευρώ χωρίς πράξη στην αρχή η Lamda. Μια χαρά το έφερε απ΄ εδώ το πήγε απ΄εκεί ο όμιλος την κλείνει τη δουλειά με το Ελληνικό.

Α! Ο.Κ άνοιξε με τη μία (στις 10.40) από τα 6,70 ευρώ + 5,25%.

ΚΕΚΡΟΨ. Μην μου διάβαστε για τον ΚΕΚΡΟΠΑ. Στα 2,50 ευρώ οι πρώτες πράξεις.

ΚΕΚΡΟΨ vs LAMDA DEVELOPMENT. Ποιό από τα δύο χαρτιά θα κάνει σήμερα τη μεγαλύτερη απόδοση, lobbystaράδες.  Εδώ σας θέλω.

ΜΕΒΑ. Λάθος συναγερμός για το Mevaco χθες. Εγώ μπερδεύτηκα, δεν ισχύει. Ισως αργότερα αλλά θα ειδοποιηθούμε έγκαιρα.

ΤΕΝΕΡΓ. Θέλω τα 4,50 ευρώ, σήμερα σε κλείσιμο.

ΑΡΑΙΓ. Στα 7,80 ευρώ με μείον 2,38% αλλά με μόλις 50 κομμάτια.

ΕΥΡΩΣ. Για Ευρωσυμβούλους τι ξέρουμε Πάσχο μου, γιατί με ρωτάει καλός lobbystaράς.

To έχω βάλει στο monitoring αλλά χρειάζομαι περισσότερα στοιχεία. Στα 2,80-2,85 ευρώ είναι καλά, μου είπαν.

Για ψάξτο.

άντε και καλό… βόλι,

ΚΕΚΡΟΨ vs LAMDA DEVELOPMENT.

ωρε γλέντια!

– ο λουμπινιάρης.-