ΚΑΛΗΝ ΗΜΕΡΑ LOBBYSTAράδες. Με freddo espresso στο Chez Michelle (*)

by on 31 March 2014

ΑΓΟΡΕΣ. Εκτός στόχου και πάλι για το έλλειμμα η Γαλλία. Την ΄΄ήπιε΄΄ κατά το κοινώς λεγόμενο ο ανύπαρκτος Hollande. Αποφασιστική νίκη για Τ. Ερντογάν, ίσως ηρεμήσει λίγο η κατάσταση στην Τουρκία. Σύμφωνα με το Der Spiegel η Γερμανία εξετάζει στρατιωτική στήριξη χωρών της Ανατ. Ευρώπης. Εντάξει ακόμη και το θεωρούμενο Der Spiegel γράφει καμμιά μ@λ@κία, προεκλογές έχουν και στο Βερολίνο.

ΜΑΡΚΕΤΑ. Αποτιμά από σήμερα κι όλας τις τελευταίες- τελευταίες εξελίξεις. Πέρασε, πως πέρασε, το πολυνομοσχέδιο. Και με μόλις μία ψήφο ο επίμαχος νόμος για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών (καταψήφισε ο Γ. Παπανδρέου). Η κυβέρνηση βγήκε εξασθενημένη, η ΝΔ με…επικεφαλής τον Ευ. Βενιζέλο, τον Νικήτα Κακλαμάνη κολλητό φίλο του Αντώνη Σαμαρά εκτός κόμματος και τα διαπλεκόμενα να κάνουν πάρτυ. Ο τι θελουν τα παιδιά, και ομολογιακά, και χρηματοδοτήσεις χωρίς εγγυήσεις, και νέα έργα. Και DIGEA, και MEGAλα δάνεια.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Μετρώ από σήμερα, με τη μετοχή στα 3,97 ευρώ πως θα φτάσει μέχρι τις εκλογές του Μαίου ο Ελλάκτορας. Να δω και τι έργα θα πάρει από τον- δεν πρόλαβα, δεν διάβασα το Μνημόνιο αλλά το ψήφισα- Μιχ. Χρυσοχοίδη. Και τι προ-συμφωνίες θα πάρουν την άγουσα δια χειρός Καμίνη.

EUROBANK. Βραχυπρόθεσμα πολλά είναι τα πονταρίσματα, που έχουν γίνει στο χαρτί. Για να σας δω Ηλία, θα σας βγουν;

ΕΘΝΙΚΗ. Ωραία η συνέντευξη του Αλέξανδρου Τουρκολιά στην Καθημερινή και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Διαφωτιστικότατη, γρι δεν έβγαλα, ρε Μπάμπη.

ΕΤΕ τπ. Με τα…χίλια σήμερα. Μέχρι τα 1,35 και βλέπουμε.

MIG. Δεν νομίζω να…κολλώσει σήμερα.

ΥΓΕΙΑ. Εχει ανοδικό momentum προς τα 0,50 ευρώ, εάν πάει η αγορά θα συνεχίσει.

ΜΥΤΙΛ. Πιάσε τα 7 ευρώ γιατί με έχουν ΄΄φάει΄΄ κάτι φιλαράκια.

ΚΥΡΜ. Ισχύει ότι έγραφα και την Παρασκευή. Και το απόγευμα και το πρωί, αμάν πια!.

ΕΥΔΑΠ. Μαθαίνω, πως τα…παιδιά, που έχουν τη θέση στο ΄΄χαρτί΄΄ το θέλουν υψηλότερα. Στα 9,50 ευρώ, μου είπαν.

ΤΕΝΕΡΓ. Χαρτάρα, εταιρειάρα. Και ο Γ. Περιστέρης μέσα στους παίκτες της επόμενης ημέρας, σύμφωνα με το χθεσινό θέμα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. Καλό ήταν, νομίζω του Γρηγόρη Νικολόπουλου, sorry εάν κάνω λάθος.

J&P ΑΒΑΞ. Μόνο ένα σου λέω Πάσχο μου. Αποτίμηση στα 152 εκατ. ευρώ, έναντι 700 του ΕΛΛΑΚΤΩΡα και 377 εκατ. ευρώ της ΓΕΚ/Τέρνα.

LAMDA DEVELOPMENT. Ο.κ επικεφαλής της Lamda, Οδυσσέας Αθανασίου προσπαθεί ο άνθρωπος να πείσει, αλλά δεν το έχει, επικοινωνιακά. Σε λίγες εβδομάδες θα παρουσιάσει αναλυτικά τα στοιχεία του έργου, λέει ο διευθύνων σύμβουλος. Σε λίγες δλδ σε πόσες. Να υποθέσω, πως δεν είναι έτοιμα τα αναλυτικά στοιχεία του έργου, δηλαδή; Από τα 6,61 ευρώ ξεκίνησε το χαρτί.

– άντε και καλό βόλι, τελευταία συνεδρίαση για Μάρτιο.

(*) πολύ καλό Cafe, Bar και dessert shop, με γλυκά που φτιάχνει ο εξαιρετικός Μιχάλης.

     Καψάλη ( Ηροδότου).