ΚΑΛΗΝ ΗΜΕΡΑ LOBBYSTAράδες. Με cookies για το espressάκι σας.

by on 28 February 2014

ΑΓΟΡΕΣ. Η γεωπολιτική παράμετρος για τα καλά και στο χρηματιστηριακό παίγνιο.

ΒΕΡΟΛΙΝΟ. Η γερμανική ελίτ συνεχίζει να ΄΄χαράζει΄΄ τα νέα-σύνορα, κράτη/μορφώματα στη Ευρώπη.

  Το lebensraum και η στρατηγική Otto von Bismark σε πλήρη μεθοδική εξέλιξη.

ΜΑΡΚΕΤΑ. Σε γενικές και ειδικές γραμμές ελεγχόμενη η χθεσινή διόρθωση. Θα έχει όμως…ουρίτσα και για σήμερα.

Μεσολαβεί 3ήμερο και όπως φαίνεται πολλά μπορεί να συμβούν μέχρι το ΄΄άνοιγμα΄΄ της Τρίτης.

ΤτΕ. Παρά τα όσα υποστηρίζει ο Πετράν, bankingnews, για τους δικούς του λόγους βέβαια ο Μανιάτης η αλήθεια είναι

πως ο Προβό πήρε πόντους τελευταία στο Μαξίμου. Είχα αναφερθεί σε άσχετο χρόνο, πως πολύ έμπιστος του Σαμαρά επανέφερε το ενδεχόμενο ανανέωσης παράτασης της θητείας του νυν διοικητή της ΤτΕ.

Ανθρωπος της αγοράς ο εισηγητής, φέρεται να έχει αποκαταστήσει τελευταία τις σχέσεις του με τον Προβό και να διάκειται ενθέρμως υπέρ της ανανέωσης της παραμονής του.

Ωστόσο ακόμη υπάρχει χρόνος και πολλά μπορεί να συμβούν.

ΤτΕ/ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ. Κατά τα άλλα…αστειότητες τα περί Γ. Στουρνάρα κ.λ.π. Αλλού, μας διαμηνύουν, πως στοχεύει ο Γ. Στουρνάρας.

ΣΕΒ. Κάθισα μέχρι αργά Πάσχο μου το βράδυ, ψάχνοντας στην ΄΄υπόγα΄΄ μου να βρω το αρχείο από τη εποχή μεταβίβασης της VIVARTIA στον ΒΓΕΝό, τα χρήματα που έβαλε στο παντελόνι ο μετέπειτα ΣΕΒ, το Λουξεμβούργο, κάτι δημοπρασίες στο Sotheby s, το επενδυτικό fund και άλλα ενδιαφέροντα.

Σαρακοστή έρχεται και λέω να…νηστέψω. 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Θα ασχοληθώ εκτενέστερα μέσα στη μέρα, αλλά δεν μπορώ. Από τους άμισθους πρωθυπουργικούς φίλους στυλ Αθεμπίγιο, τα πήγαινε- ελα του Χάρη Παμπούκη στα ΗΑΕ, τις π@π@ριές του ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ Γ. Παπακωνσταντίνου, τα ΄΄δημοσιεύματα΄΄ υμνωδίες των ΜΜΕ για τις επενδύσεις δις και χιλιάδες θέσεις εργασίας μέχρι τα έργα & ημέρες του ΤΑΙΠΕΔ, μέχρι τη ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ προσφορά της Lamda Development συμφερόντων ΛΑΤΣΗ.

Βρε έχετε ξεφύγει τελείως,…

ΟΠΑΠ. Μπήκε μπροστά, όσο διόρθωνε χθες ο ΟΤΕ. Στα 11,38 ευρώ το ΄΄υψηλό΄΄ του από τις 27/2. Για να δούμε σήμερα.

ΔΕΗ. Από τα 11,66 με ΄΄υψηλό΄΄ τα 11,93 ευρώ από τις 9/2/2014.

ΔΕΗ- ΑτΕ. Στις 11 το πρωί κρίνεται εάν θα επιβιώσει η ενεργοβόρα βιομηχανία της χώρας, καθώς η γενική συνέλευση της ΔΕΗ αποφασίζει για την τιμολογιακή της πολιτική έναντι του Αλουμίνιου.Η βιομηχανία θεωρεί ότι οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της ΔΕΗ, δηλαδή της κυβέρνησης, η οποία εκπροσωπεί το 51% των μετοχών της, θα αποτελέσουν το «μπούσουλα» για την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η επιχείρηση και για τις άλλες ενεργοβόρες βιομηχανίες (χαλυβουργίες, μεταλλουργίες, τσιμέντα κ.λπ.).

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ- ΜΕΤΚΑ. Εκ των πραγμάτων υπό συνεχή παρακολούθηση.

Ποντάρετε lobbystaράδες!

FOURLIS. Κεφαλάς- Αλεβίζος και μαέστρος ο Βασίλης ( Φουρλής). Τα εύσημα και respect για όσα παρουσιάσθηκαν στην εκδήλωση της ΕΘΕ. Αγοραστές stay firm, stay long και στα 5,69 ευρώ. Νέο υψηλό χθες.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Ευρύτερη αναδιάρθρωση του χαρτοφυλακίου στην ενέργεια εξετάζει η εταιρία. Αναζητά στρατηγικό επενδυτή για πώληση ποσοστού της Ελληνική Τεχνοδομική Άνεμος. Αναμένεται μείωση των θυγατρικών κατά 10-15%. Από τον Φώτη Κόλλια, euro2day, και θυμάμαι το τελευταίο ΄΄καρφί΄΄ της ΑΞΙΑΣ του Πίκουλα για το μη παρέκει στις σχέσεις Μπόμπολα/Κούτρα- Καλλιτσαντσηδων.

Θα έπρεπε να έχω ρωτήσει τον ΄΄αρχηγό΄΄ για λεπτομέρειες αλλά Πάσχο μου, βλέπεις με έχεις βάλει να τρέχω με Θεόδ. Φέσσα, Ελληνικό/Λάτση που να προλάβω δα!.

MEDICON.  Ο Σπύρος Δημοτσάντος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Medicon Hellas μιλά στο Euro2day.gr για τις περιπέτειες που αντιμετωπίζει η εισηγμένη εταιρεία επειδή λειτουργεί στην Ελλάδα, είναι παραγωγική και πουλάει στο δημόσιο…

Αξίζει να διαβαστεί η συνέντευξη του στον Στεφ. Κοτζαμάνη, για… κλάματα και για… κλάματα.

Με αυτά θα έπρεπε να ασχολείται και ο ΣΕΒ αλλά βλέπετε…

ΕΧΑΕ. Αγοραστής ΞΕΝΟΣ και σήμερα στο χαρτί από τα 8,26 ευρώ.

GAPάκι. Με ψιλό gapάκι, άνοιξε σήμερα ο FT25. Στις 418-416  μον. χρειάζεται λίγη προσοχή.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Επιμένω για τα 2+ ευρώ. Θα μου βγει, για να δω. Από τα 1,95 ευρώ, νωρίτερα.

ΑΛΦΑ τπ. Φιλαράκι μου ΄΄σφύριξε΄΄χθες το βράδυ για ΑΛΦΑ τπ. Τι να παίζει πάλι? Στα 1,58 ευρώ είχε κάνει ΄΄υψηλό΄΄

στις 22/10/2013.

ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ. Τον ΕΠΙΣΤΑΤΗ του Χάρολντ Πίντερ σε σκηνοθεσία Γ. Κιμούλη, τον έχεις δει Πάσχο μου?

Εάν ναι θα καταλάβεις.

ΓΑΤΟΝΙ. Μαθαίνω, πως ΄΄έκλεισες΄΄ γατόνι πρώτο & αλφάδι, ΄΄μαμούνι΄΄ πραγματικό, με άκριες στη Ευελπίδων και γνωριμίες υψηλοτάτου επιπέδου σε όλα τα πόστα. Και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ παιδί,  έτσι μου είπαν.

Γ@μι@ντας βλέπω να τους πηγαίνεις φιλαράκι μου.

τα λέμε,

και πες στον Ζαχαράκη να στείλει κανά διάγραμμα. Νισάφι πια…

– ο λουμπινιάρης.-