ΚΑΛΗΝ ΗΜΕΡΑ LOBBYSTAράδες. Με cookies για το espressάκι σας.

by on 27 February 2014

ΑΓΟΡΕΣ. Διόρθωση από τα τελευταία υψηλά 6ετίας στα ευρώ- χρηματιστήρια. Στις 9.657 μονάδες (-0,15%)

νωρίτερα ο DAX.

ΜΑΡΚΕΤΑ. Οσοι μπήκαν από τα χαμηλά της Δευ-Τρ. δλδ τις 1.215-1.220 μονάδες λογικό είναι να παίρνουν ένα μέρος των θέσεων τους. Ετσι και αλλιώς μέχρι διψήφιες αποδόσεις μετρούν, 3ήμερο έρχεται, ποτέ δεν ξέρεις.

ΠΕΜΠΤΗ 6/3. Σημαντική η επόμενη Πέμπτη, καθώς εκτός από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων χρήσης 2013 του ΟΤΕ οι τραπεζικοί συντάκτες περιμένουν την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων των stress tests.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ. Από τη στιγμή, που ο κλαδικός δείκτης έπιασε χθες οραικά τις 200 και γύρισε προς τις 198 μονάδες θα χρειαστούν πολύ καλά νέα για την υπέρβαση των 210-215 μον. Και σε αυτή την φάση, δεν το βλέπω.

ΑΓΚΥΡΑ. Ολο και δυσχερέστερη η θέση του Τ. Ερντογάν. Ολο και επιβαρύνεται το κλίμα στην γειτονιά. Ολο και ρευστότερη η κατάσταση στην περιοχή. Στα υπόψη γιατί οι shortάκηδες καραδοκούν, η δε Finansbank όλο και απομειώνεται.

ΟΤΕ. Εδωσε μεγαλειώδη κίνηση. Εγκυρη πηγή μου επιβεβαιώνει τα…παιχνίδια των γερμανών. Υποστηρίζει το προφανές, πως μέσω του ΟΤΕ ορισμένα γερμανικά funds, ταμεία κ.λ.π βγάζουν υπεραξίες, ΄΄διοχετεύουν΄΄ ρευστότητα και τα σχετικά.

Μ.Κ.Ο. Μην Κοιμάστε Ορθιοι. Σχεδόν δέκα μέρες ασχολείται η ΄΄δημοσιογραφία΄΄ με τις Μ.Κ.Ο και το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών ΄΄ημετέρων΄΄ και ΄΄κολλητών΄΄ . Ομως ο συνολικός λογαριασμός δεν φτάνει σε τίποτε το ΄΄παλτό΄΄ που φόρεσε το Σύστημα στο πόπολο με τα δάνεια, υποχρεώσεις του ΜΕΓΑΡΟΥ, με την επικείμενη αρχειοθέτηση τής χαριστικής χρηματοδότησης του MEGAλου Καναλιού.

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ. Σήμερα ΔΕΝ θα γράψω για τον Μυτιληναίο. Ομως ακολουθούν άλλοι 2-3 μετά το Μ.Ο.Δ του ομίλου, στον δρόμο που ανοίγει ο διορατικός αυτός παίκτης.

LAMDA DEVELOPMENT. Πάρτα Ολα Λάτση…

ΔΙΟΔΙΑ. ΑΘΩΟΙ οι διαδηλωτές των διοδίων, γράφει η Αντωνία Ξυνού.

Πάντα τέτοια, μάγκες.

Ωρέεε Πάσχο μου, μην είδες κάπου τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη.

ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ. Πόσα είπε ο Αντ. Σαμαράς πως μπορεί να είναι τα έσοδα? Εως 150 δις ευρώ σε ορίζοντα 25-30 ετών. Και χειροκροτούσε ο…μυστήριος Γ. Μανιάτης.

Πότε θα βγάλεις τις ΄΄σεισμικές΄΄ της PGS και τα εμπιστευτικά του ΥΠΕΚΑ, ωρέ Πάσχο?

Πάντως στο Μαξίμου ας κρατάνε και μία πισινή, καθώς η απόσταση Υδρογονανθράκων από Ανθρακες ο…θησαυρός μπορεί να είναι πολύ κοντινή.

ΧΑΑ. Γύρισε κάτω από ο τις 1.300 η μαρκέτα, λίγο μετά τις 11.00.

Σε ΤΙΤΑΝ, ΟΤΕ, MIG, MOH κ.λ.π οι σημαντικότερες πωλήσεις, πιέσεις.

Εκείνος ο μυστήριος, που στην διόρθωση της αγοράς άνοιγε long συμβόλαια θα πρέπει να έχει πάρει θέση short από τα χθεσινά υψηλά. Ετσι δεν είναι?

Και 3-4 πακετάκια στην αρχή. Ενα των 250,000 Πειραιώς στα 1,99 ευρώ, ένα των 39.918 της Jumbo στα 14 ευρώ, ένα των 45.000 του ΟΤΕ στα 12,815 ευρώ.

άντε και τα λέμε…

– ο λουμπινιάρης.-