ΚΑΛΗΝ ΗΜΕΡΑ LOBBYSTAράδες. Με cookies για το espressάκι σας.

by on 16 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑΜΕΙΟ. Οι ξένοι στην πλειονότητα τους έκαναν το ταμείο, που ήθελαν, πήραν τα bonus που προβλέπονταν και καθόλου δεν θα τους χάλαγε εάν αφορμής δοθείσης αγόραζαν 5% -15%  χαμηλότερα.

Αυτό μου έλεγε την Παρασκευή έμπειρος παίκτης, ο οποίος φέτος έβγαλε ένα…σκασμό υπεραξίες από ΟΤΕδες και λοιπές δυνάμεις. Λίγο το φορό-αλαλούμ, λίγο ο τραγέλαφος με την φορολόγηση της υπεραξίας κ.λ.π η μαρκέτα μπορεί να διορθώσει από τις 1.200 προς τις 1.100 μονάδες, μου έλεγε.

ΕΘΝΙΚΗ. Την κράτησαν την Παρασκευή και 13, γιατί έχουν γνώση οι φύλακες. Νεότερα αύριο ή μέχρι το τέλος της εβδομάδος.

ΠΑΝΓΑΙΑ. Σωστά τα έγραφε, αδελφούλη, ο Αλιεύς για την ΠΑΝΓΑΙΑ. Ανακοινώσεις πότε θα έχουμε, αλήθεια;

Να δούμε εν τέλει πόσο αποτιμάται εκείνο το ΄΄γωνιακό΄΄ της Invel απέναντι από το Duomo στο Μιλάνο.

ΓΕΝΙΚΗ. Μου έλεγε γνώστης του παιχνιδιού και…μάστορας στο είδος, πως οι ομορφιές, που θα γίνουν στην Γενική δε θα έχουν όμοιο τους. Ο lobbystas.gr ασχολείται καθημερινά με το turbo stock αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Ολη την καλή ομάδα συγκέντρωσε τελικά ο Μιχ. Σάλλας. Θωμόπουλος, Καραμούζης, Παπακωνσταντίνου. Υπήρχε ποτέ περίπτωση να πάνε αυτοί οι 3 λ.χ. στην Alpha Bank να κάνουν χωριό με Μαντζουνηδό-Αρώνηδες; Ούτε μία στο 1.000.000.  Αρα είναι ταλέντο του Σάλλα να διαλέγει τους σωστούς ανθρώπους για τις σωστές δουλειές.

ΓΚΙΚΑΣ ΜΑΝΑΛΗΣ. Για τον φίλο σου τον Γκίκα Μάναλη, τα έχεις μάθει αδελφούλη. Ας πρόσεχε, εσύ τον ειδοποίησες μία, του τα είπες δεύτερη φορά, του τα εξήγησες και από κοντά δια ζώσης, αλλά αυτός τίποτε. Δυστυχώς στα ΄΄μαύρα κατάστιχα΄΄ και αυτός, κρίμα του.

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ. Τι ξεφτίλα και αυτή για το Αλαφουζέικο. Νέα π@πα για τον Παναθηναικό- που επί ημερών Γιαννάκη Αλαφούζου κατάντησε Παναθηναικάκι- μέσα στο σπίτι του από τον Ατρόμητο. Αλλα τέτοια ξεφτίλα παραπληροφόρηση από το Αλαφουζοκάναλο, τον ΣΚΑΙ, στην χθεσινοβραδυνή εκπομπή του. Για όλα το φταίξιμο στον διαιτητή. Για τον Γιαννάκη τον Αλαφούζο και τις ευθύνες του ούτε κουβέντα. Και καλά αυτοί οι σχολιαστές μικρόφωνο κρατάνε ή…φερέφωνο του Γιαννάκη Αλαφούζου.  Σε είχε χιλιοπροειδοποιήσει Γιαννάκη ο lobbystas.gr όταν άνοιγες βεντέτα με τον Μαρινάκη. Τα καλύτερα έρχονται, που θα έλεγε και ο αδελφούλης.

ΟΤΕ. Να μπω σήμερα ή θα τον βρω αύριο-μεθαύριο προς τα 9-8,90 ευρώ.

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ. Και στην περίπτωση του προβληματίζομαι. Θα κάνει πάλι πίσω προς τα 5,90-5,80 ευρώ ή όχι.

ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ. Την είδα την Παρασκευή, ακριβώς όπως μου τα λες. Τι να κάνω όμως.

ΓΤΕ. Στα 15,22 ευρώ βλέπω νωρίς-νωρίς μία εντολή, Λάμπρο δική σου είναι;

Για να ενημερώσω τον κ. Μποτόπουλο, δηλαδή.

ΜΟΝΑΧοΣ. Εγραφε νωρίτερα ο naked-monk,

Όσο καλή διάθεση κι αν έχεις απέναντι στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, τα όποια περιθώρια ανοχής σπαταλούνται σε ελάχιστο χρόνο.  Αρκεί μία διάταξη, όπως αυτή με τις προληπτικές κατασχέσεις έναντι… πιθανών κακοπληρωτών – φορολογουμένων για να θέλεις να έχεις μπροστά σου όλο το επιτελείο και να αρχίσεις να τους σκαμπιλίζεις έναν – έναν! Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι… Ούτε Γερμανός προτεστάντης δεν θα σκεπτότανε τέτοια βασανιστήρια!…

 και πως να μην συμφωνήσεις μαζύ του.

ΕΦΥΓΕ Ο…ΛΩΡΕΝΣ.  Ο διάσημος ιρλανδός ηθοποιός Πίτερ Ο’ Τουλ, ο αξέχαστος αντισυνταγματάρχης Τόμας Έντουαρντ Λόρενς – στην ταινία «Λόρενς της Αραβίας» (1962) -, απεβίωσε… σε ηλικία 81 ετών.

θα πούμε πολλά για τη σημερινή συνεδρίαση, θυμηθείτε το!

– ο λουμπινιάρης.-

Be the first to comment!
 
Leave a reply »