ΚΑΛΗΝ ΗΜΕΡΑ LOBBYSTAράδες. Με cookies για το espressάκι σας.

by on 3 December 2013

ΛΕΩΦ.ΑΘΗΝΩΝ. Με το…δεξί, που έλεγαν παλιότερα. Με τον ΓΔ στις 1.228 μονάδες- νέο υψηλό 29 μηνών- και τον FTSE πάνω από τις 400 μον. σε κλείσιμο.

ΤΖΙΡΟΣ. Στα 159,5 εκατ. ευρώ ο τζίρος. Οι συναλλαγές στις δέκα μετοχές του MSCI Greece έφθασαν τα περίπου 110 τα υπόλοιπα στις ΄΄νέες ανερχόμενες΄΄ δυνάμεις από τις τρεις κατηγορίες κεφαλαιοποίησης.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ. Ολων των θυγατρικών του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ, μετά την  πρόσφατη διόρθωση και μάζεμα από τα χαμηλά. Μεθαύριο θα γνωρίζουμε, πως ακριβώς θα έχει το θέμα των δημοσίων προτάσεων.

ΟΠΑΠ. Ισοφάρισε το ΄΄ρεκόρ΄΄ του στα 10 ευρώ. Εχει δρόμο, ακόμη.

ΔΕΗ. Στα 11,30 ευρώ η μετοχή, στα 11,34 το υψηλό της (από τις 26/11). Το έχει άνετότατα, μέχρι το τέλος της περιόδου.

FFG. Πακέτα επί πακέτων στα υψηλά. Συνεχίζονται οι αγορές από τον κινέζο μέτοχο μειοψηφίας. Στα 1,60 δις ευρώ η αποτίμηση.

ΓΕΚ/ΤΕΡΝΑ- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ. Στα 3,58 ευρώ η ΓΕΚ/Τέρνα, στα 3,60 ευρώ η Ενεργειακή. Η λογική μου λέει να διαλέξω την πρώτη, ένας φίλος- γνώστης συστήνει την δεύτερη. Energy μου λέει σε ορίζοντα χρόνου βέβαια, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Εσείς επιλέγετε.

ΕΧΑΕ. Πανηγυρικά στα νέα υψηλά των 8,75 ευρώ με συναλλαγές 1.012.279 μετοχών.

FOURLIS. Εντάξει το έκανε χθες το ΄΄νέο υψηλό΄΄ του στα 3,95 ευρώ, με συναλλαγές 214.671 μετοχές. Μπράβο ρε παιδιά, για πολλοστή φορά.

MOTOR OIL. Θα με πείτε επίμονο, όντως με τη ΜΟΗ είμαι. Κατά 4,67% υψηλότερα στα 8,96 ευρώ, με 516.507 μετοχές. Τα ΄΄υψηλά΄΄ στα 9,26 από τις 18 Φεβρουαρίου.

AUTOHELLAS. Μην περνά απαρατήρητο το χθεσινό 5,47% στα 7,90 ευρώ. Όπως η νέα πτήση της Αεροπορίας Αιγαίου στα 6,30 ευρώ. Προσέξτε απόδοση 215% για φέτος, αποτίμηση στα 449 εκατ. ευρώ. Θυμηθείτε τι έγραφε ο lobbystas.gr στις 3 Νοεμβρίου- ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ– και την γενικότερη αναφορά μας στον όμιλο Βασιλάκη.

FITCH. Της FITCH την έμμεση αναβαθμισούλα, πως την είδατε.

Σιγά μην αφήσουν οι ξένοι τις business τους, που έχουν στήσει και στήνουν στην ελληνική & ευρύτερη αγορά.

Business όπως της Invel, του Αστέρα ή του Ελληνικού…μεθαύριο. Έτσι όμως θα παιχτεί το παιχνίδι.

Και μέσα σε όλα μας προέκυψε η επανεμφάνιση του κ. Μητρόπουλου να μας κουνά το δάκτυλο.

Εντός της ημέρας η απάντηση του lobbystas.gr

Ε.ΚΕΦ. Σε απόλυτο zen εκεί στην Κολοκοτρώνη, νιρβάνα, ΘΙΒΕΤ η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Μην τους κύκλους του Μποτόπουλου, τάραττε.

 τα λέμε στη συνέχεια,

– ο λουμπινιάρης.-