ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ. Φέσσα προχώρα σε θέλει όλη η χώρα …

by on 12 December 2014

……..Θα είμαστε ασυγχώρητοι αν συνεχίσουμε να αμφισβητούμε οι ίδιοι τα επιτεύγματά μας. Θα είναι άδικο για τους Έλληνες πολίτες και τους Ευρωπαίους συμπολίτες μας, που στήριξαν την οικονομία μας από την τσέπη τους, να μην τηρήσουμε τα βασικά και να βγούμε από το πρόγραμμα στήριξης ενωμένοι. Όλες οι άλλες χώρες που βγήκαν από τα προγράμματα στήριξης ομονόησαν σε έναν εθνικό στόχο και τον προστάτεψαν από την πόλωση…….

………..Μία είναι λοιπόν η πρόκληση για την ηγεσία μας σήμερα, πολιτική και οικονομική. Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να απομονώσουμε τον κίνδυνο. Όλοι μαζί. Η τιτάνια δημοσιονομική προσαρμογή, ένα επίτευγμα κερδισμένο με θυσίες και ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί, πρέπει να διατηρηθεί ως κόρη οφθαλμού και να χρησιμοποιηθεί σε μια εθνική και ευρωπαϊκή λύση εξόδου από την ύφεση. Και στη συνέχεια να προχωρήσουμε σε μια γενναία συνταγματική αναθεώρηση, ως συμβολική και ουσιαστική φυγή προς τα εμπρός, για να θεμελιώσουμε θεσμικά την Ελλάδα της νέας εποχής……..

Τους συντροφικούς μου χαιρετισμούς στον εκλεκτό σου αντιπρόεδρο όπως και στο (άλλο) εκλεκτό μέλος του ΣΕΒ. Όλοι μαζί πατριώτες για μια Ελλάδα νέα …