ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΑΦΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. ΈΧΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ…

by on 3 December 2018

Τσίπρας: Δεν θα κάνουμε πίσω στην συμφωνία με την Εκκλησία…

Τα τρία μνημόνια που έχουν ψηφιστεί από τη Βουλή και έχουν εφαρμοστεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, δεν είναι τίποτα μπροστά στην ψήφιση του υπερταμείου. Έχει πάψει πλέον  η Ελλάδα να είναι κράτος. H ΤΡΟΪΚΑ ΑΕ δεν θα χρειάζεται καν να δίνει εντολές στις κυβερνήσεις, θα δρα μόνη της,  αφού ελέγχει την ΤτΕ, όλες τις τράπεζες  τον εισπρακτικό μηχανισμό και μπορεί να πουλήσει οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο της Ελλάδας…

Η ψήφιση του νέου συντάγματος της τρόικας,  επικυρώνει και τυπικά την κατάργηση της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο τρόικα καταγράφει πως ο Τσίπρας κινδυνεύει να πέσει τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο, όχι λόγω της απλής δυσαρέσκειας, αλλά λόγω του  μίσους, όπως λέει και o Τράγκας, που έχουν πλέον οι περισσότεροι έλληνες απέναντι στην κυβέρνηση.

Είναι απίστευτο πως ο Τσίπρας πίστεψε, πως υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να τηρήσουν οι δανειστές τα συμφωνηθέντα μαζί του.

Το ότι συμμάχησε ο Τσίπας με τον Λάτση(μέχρι και στο Ιράν πάει για πάρτη του) τον Στουρνάρα και κάνει στην άκρη τον πιθανότερο διάδοχό του, τον Δραγασάκη, δείχνει το φόβο του πως πλησιάζει το τέλος του.

ΕΔΩ η συνέχεια