Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΧΑΒΟΥΖΑΣ. …. ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ !

by on 18 February 2016

Η πρώτη είδηση:

META TO ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Ακυρώθηκε η σύνοδος των «11» στις Βρυξέλλες για το προσφυγικό.

Μια συνάντηση που προβλεπόταν να λάβει χώρα  σήμερα Πέμπτη στις Βρυξέλλες ανάμεσα σε εκπροσώπους 11 χωρών μελών της ΕΕ οι οποίες δηλώνουν ότι θα υποδεχθούν «εθελοντικά» περισσότερους πρόσφυγες από την Τουρκία ακυρώθηκε μετά την πολυαίμακτη επίθεση στην Άγκυρα, δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο συγκλίνουσες διπλωματικές πηγές.

Μετά την επίθεση εναντίον οχημάτων των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στην οποία βρήκαν τον θάνατο τουλάχιστον 28 άνθρωποι και τραυματίστηκαν δεκάδες άλλοι η συνάντηση αυτή στις Βρυξέλλες, που είχε οργανώσει η Αυστρία, ακυρώθηκε, σύμφωνα με τις δηλώσεις των διπλωματών που επικαλείται το πρακτορείο.

Η δεύτερη είδηση:

ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΡΟΩΝ

Λέσβος: Ανοιξε το hotspot και από ένα πρόσφυγα την Τρίτη έφτασαν… 1200 σε μια μέρα

Στη θέση του ενός και μόνου πρόσφυγα που είχε καταγραφεί προχθές Δευτέρα και μέχρι χθες Τρίτη στις 9.00 το πρωί, χθες όλη μέρα και μέχρι σήμερα Τετάρτη το πρωί στο hot spot της Μόριας στη Μυτιλήνη, καταγράφηκαν και πιστοποιήθηκαν συνολικά 1.178 πρόσφυγες και μετανάστες επί συνόλου 1.228 αφιχθέντων.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ στο τηλεγράφημά του είναι σαν ξαφνικά να άνοιξε κάποιος στις απέναντι ακτές μια στρόφιγγα και άνθρωποι άρχισαν να περνάνε από την Τουρκία στη Λέσβο.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο αριθμός αυτός πρόκειται σήμερα τουλάχιστον να διπλασιασθεί. Μόνο στο λιμάνι της Μυτιλήνης και μέχρι τη 1.30 το μεσημέρι αποβιβάσθηκαν αφού περισυνελέγησαν από σκάφη της Frontex και του Λιμενικού Σώματος περισσότερα από 1.500 άτομα. Περισσότερα από 300 άτομα και μάλιστα μετά από πολλές μέρες, αποβιβάσθηκαν στη Σκάλα Συκαμνιάς στη βόρεια Λέσβο.

Ανάμεσα στους πρόσφυγες και τους μετανάστες που μεταφέρονται με τις γνωστές πλαστικές βάρκες, βρίσκονται και πάλι πολλές γυναίκες με παιδιά.

Πως το κόβεις μελλοθάνατε; Το πιασες; Πόσους χιλιάδες θα στείλουν οι Τούρκοι το σαββατοκύριακο;

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε !

Εξαφανίσου ακόμα και πεζός, ποδαράτο σου λέω. …

Θα σφραγίσει η χαβούζα….