Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!! ΑΧΑΧΟΥΧΑ !!!! ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΣ ΡΕ ΡΕΤΑΛΙΑ ?

by on 30 November 2017

Υποχρέωσαν αυτά τα ρετάλια που κυβερνούν οι θεσμοί,  να περάσουν νομοθεσία για την αρπαγή των ακινήτων και των επιχειρήσεων  των Ελλήνων πολιτών,  η οποία είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των εγχώριων και διεθνών  τραπεζιτών και κορακιών και  δεν έχει κανένα απολύτως όριο προστασίας, όχι μόνο για πρώτη κατοικία, αλλά δεν υπάρχει προστασία ούτε σε κοτέτσι που έχει κότες ο νοικοκύρης στο χωριό  για να τρώει κανένα φρέσκο αυγό.

Και άκουσον άκουσον τι μας λένε και δεν ντρέπονται !!!! ότι η προστασία που έχουν καταφέρει είναι η συμφωνία κυρίων με τους τραπεζίτες  !!! αχαχουχα !!!! να μην βγαίνουν στο πλειστηριασμό κατοικίες αξίας κάτω των 300,000 ευρώ…..και βέβαια από την πρώτη μέρα των πλειστηριασμών βγήκαν 15 πρώτες κατοικίες και με αξία μέχρι και 43,000 ευρώ και υπόλοιπο δανείου του οφειλέτη ακόμα και 30,000 ευρώ !!! 

Αυτοί οι άσχετοι (αν είναι άσχετοι ) νόμισαν ότι δίνοντας το χέρι στους τραπεζίτες , συμφώνησαν και όλα καλά !!!  αλλά τραβώντας το χέρι πίσω,  δεν έψαξαν τις τσέπες τους να δουν τι έλλειπε…. 

Το πρώτο και απλούστερο που θα έπρεπε να νομοθετηθεί πριν από οτιδήποτε άλλο, για να υπάρξει έστω μια μικρή ασπίδα προστασίας και να μην υπάρξουν τουλάχιστο κραυγαλέες αδικίες,  είναι ένα όριο/ύψος οφειλής,  κάτω από το οποίο δεν θα επιτρέπεται να κάνουν πλειστηριασμούς οι τράπεζες σε πρώτη κατοικία,   οποιασδήποτε αξίας και αν είναι αυτή, όπως υπήρχε και στο παρελθόν, από τα άλλα παρτάλια των  μνημονίων,   που τώρα ποιούν την νήσσα και το οποίο μάλιστα ήταν 300,000 ευρώ.

Εδώ τώρα θα συμβαίνει το εντελώς παράλογο και άδικο,  όπου ένας οφειλέτης είχε πάρει ένα δάνειο 200 η 300,000 ευρώ, το έχουν φορτώσει με τεράστια ποσά τόκων, έχει αποπληρώσει  το μεγαλύτερο μέρος της οφειλής του και έχει μείνει ένα μικρό υπόλοιπο, των 20 η 30 η 50 η και 100 χιλιάδων ευρώ,  το οποίο πλέον δεν μπορεί να αποπληρώσει με κανένα τρόπο, είτε λόγω του ότι έχει χάσει τη δουλειά του, είτε την επιχείρηση του, είτε το μαγαζί του λόγω της κρίσης, για την οποία δεν φταίει ο ίδιος και θα του αρπάζουν το σπίτι κάποιας  μικρής η  μεγάλης αξίας τα κοράκια για ένα κομμάτι ψωμί και για ένα χρέος το οποίο είναι πολύ μικρό και στην ουσία είναι οι τοκογλυφικοί τόκοι που τον έχουν φορτώσει οι τράπεζες.

Το πρώτο που θα έπρεπε λοιπόν να έχει νομοθετηθεί πριν από οτιδήποτε άλλο είναι ένα  ποσό του υπολοίπου της οφειλής,  κάτω από το οποίο δεν θα μπορεί να του αρπάξει το σπίτι κανένας. 

 Αλλά ποιος να αντισταθεί στους γκάγκστερς, οι οποίοι τα έκαναν πλακάκια με τους θεσμούς, πήραν τα πάνω τους πάλι με την αριστερή δήθεν κυβέρνηση του “ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ” και με τα θυμιατά των καναλιών να σιγοντάρουν και την αντιπολίτευση να βάζει γερά πλάτες,  αλώνουν πλέον την χώρα,  την δικαιοσύνη, την ηθική, τις ανθρώπινες αξίες και οτιδήποτε άλλο είχε απομείνει, από τα γιουρούσια των “θεσμών” και των δανειστών όλα τα προηγούμενα χρόνια