Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΟΡΝΤΙΝΑΝΤΖΩΝ…

by on 8 November 2019

Διαβάζουμε σήμερα…

“Ανοιχτή πρόσκληση σε πάμπλουτους Ευρωπαίους συνταξιούχους “

Να και η πρόσκληση, μέσω των εγχώριων  ορντινάντζων σήμερα με τίτλους και αναλύσεις, το πόσο καλό θα είναι για την… Ελλάδα μας !

“Ανοιχτή πρόσκληση σε πάμπλουτους Ευρωπαίους συνταξιούχους

Πρόσκληση στους συνταξιούχους της Ευρώπης να μετακομίσουν φορολογικά στην Ελλάδα αναμένεται να απευθύνει η ελληνική κυβέρνηση. Σύμφωνα με την Καθημερινή σε σημερινό της δημοσίευμα, το δέλεαρ για τους συνταξιούχους κυρίως της Βόρειας Ευρώπης, εκτός από τον καιρό της Ελλάδος, είναι και η περίπου 10ετής φορολογική απαλλαγή για τα εισοδήματά τους, δηλαδή τη σύνταξη ή οποιαδήποτε άλλα έσοδα μπορεί να έχουν από ακίνητα, ακόμα και υπεραξίες από μετοχές οπουδήποτε στον κόσμο.”

Ε ναι !!!!! τα FUNDS μαζεύουν κοψοχρονιά απίστευτο αριθμό ακινήτων που βουτούν οι τράπεζες από τους Έλληνες ιθαγενείς, ακόμα και  στο 10-20% της αξίας τους, που δεν έχουν να πληρώσουν τα φορτωμένα με τεράστιους τόκους δάνεια, αφού τους έκλεψαν και τα εισοδήματα, τι θα τα κάνουν ;;;;;

….ψάχνουν πελάτες από τώρα …… και  με τις πλάτες της κυβέρνησης, μια και είναι πολλά, όπως δεκανίκια και πλάτες και ότι άλλο περνούσε απ το χέρι τους  έκαναν όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις, τόσα χρόνια, για να “απαλλάξουν” τον Έλληνα από την κατοικία του (ΕΝΦΙΑ, φόρους, τεκμήρια, άγριο κυνήγι τραπεζών κλπ κλπ κλπ ), ώστε να περάσουν τα σπίτια από Ελληνικά χέρια, σε ξένα, μέσω των τραπεζών !!!!

“Πλούσιο” ή και “φτωχοί”(η φτήνια είναι εδώ) συνταξιούχοι της Ευρώπης, εδώ είμαστε, με το ηθικό υψηλό και τις τσέπες άδειες για να γίνουμε οι καλύτεροι υπηρέτες σας, στην μεγαλύτερη, αλλά και ομορφότερη ΜΠΑΝΑΝΙΑ του κόσμου.

Το σχέδιο πάει άψογα, προχωράει χωρίς καμία αντίσταση από ΚΑΝΕΝΑΝ !!!