«Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ STAR ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ». Ρε δεν γαμιόμαστε λέω εγώ …

by on 28 May 2014

«Ο Γεωργιανός επιχειρηματίας έκαψε 60 εκ ευρώ» μας πληροφορούσε χθες το STAR. Έτσι μας είπε ο μεγάλος ερευνητής. Το δήλωσε και ο εκπρόσωπος του Kakha Bendukidze. Που είναι ο Kakha; Άφαντος. Το κανόνι της Δίας, (ελεγχόμενη από πυραμιδωτές off shore του Kakha) φορτώθηκε στον Ελληνικό λαό με τις πλάτες του καρτέλ. Πόσο είναι το κοστουμάκι; Πολλά. Και βέβαια κανείς δεν θα ρωτήσει τον Γεωργιανό τι απέγιναν τα μεγάλα πακέτα με το μετατρέψιμο ομολογιακό και σε ποιων τσέπες κατέληξαν τελικά τα φράγκα …. έγραφε το lobbystas στις 28-3-2014.

Ο ερευνητής μας πέρασε μόνο το κλάμα του κακομοίρη που έχασε 60 εκ. Που να βρει χρόνο να ρίξει μια ματιά στα όργια των ισολογισμών. Που είναι τα λεφτά από τα ομολογιακά; Που είναι τα γυρίσματα από τις off shore; Πως έδωσαν οι τραπεζίτες τα δάνεια; Δεν ρώτησε ο ερευνητής. Είχε τον Banker Βουσβούνη. Ο ερευνητής δεν ρώτησε τον Banker τότε που ήταν αντιπρόεδρος στην E.K. που πήγαν τα δις του Μπελλέ του Στεφανή και των άλλων. Δις δρχ και στη συνέχεια άλλα τόσα εκ ευρώ. Τόσα δις άντλησαν από το Χ.Α. Που πήγαν; Ο ερευνητής δεν ρώτησε για τα παιχνίδια του Στεφανή στο ταμπλό. Δεν ρώτησε αν υπήρξε και δικαστική απόφαση για αυτό. Δεν ρώτησε πόσο ήταν το πρόστιμο από την Επιτροπή Ανταγωνισμού στο  καρτέλ τους. Ο ερευνητής δεν ρώτησε τον Μπελλέ, αν ξέρει λέω, αν ξέρει πως  τιμολογούσαν τον γόνο και πως έμπαινε εγγύηση στα δάνεια. Δεν ρώτησε τον Βουσβούνη πως έφτασαν τα δάνεια στο θεό. Δεν ρώτησε αυτά και άλλα τόσα.

Τώρα τα πληρώνει ο Λαός. ΤΧΣ. Οι Μπελλέδες Στεφανήδες Γεωργιανοί και υπόλοιποι με αμύθητες προσωπικές περιουσίες, οι τραπεζίτες δήθεν αγχωμένοι και ο Λαός πληρώνει.

ΤΑΣΟ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ, δεν γαμιόμαστε λέω εγώ …