Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ κ. ΑΣΗΜΙΝΑΣ, ΤΟΥ “ΠΑΣΤΟΡΑ” ΚΟΥΒΕΛΗ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ….

by on 21 January 2017

Η κα Ουρανία Αικατερινάρη αναλαμβάνει τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΠ ΑΕ), του υπερταμείου ιδιωτικοποιήσεων. Υπό την ομπρέλα της ΕΕΣΠ ΑΕ εντάσσονται τόσο το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), όσο και το ΤΑΙΠΕΔ, η εταιρεία ακινήτων δημοσίου (ΕΤΑΔ) και η υπό σύσταση Εταιρεία Δημοσίων Συμμετοχών (ΕΔΗΣ) στην οποία θα περάσει ο μετοχικός έλεγχος των κρατικών εταιρειών…

Ο “πάστορας” Κουβέλης

…Κοιτάξτε για παράδειγμα την εμετική στάση του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Τρία χρόνια τώρα πολιτικοί και στελέχη του ΣΔΟΕ προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ κρατάνε την συγκεκριμένη λίστα και πολλές άλλες που θα μπορούσαν να έχουν στην κατοχή τους θαμμένη στα συρτάρια τους. Κάποιοι φρόντισαν να ειδοποιήσουν ισχυρούς επιχειρηματίες τα ονόματα των οποίων υπάρχουν στην λίστα ότι θα τους καλύψουν και ποτέ η λίστα δεν θα αξιοποιηθεί όπως έγινε στις υπόλοιπες ευρωπαικές χώρες.

Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία είδαν δις ευρώ να επιστρέφουν στα ταμεία τους από την αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ και αντίστοιχων. Αντίθετα στην Ελλάδα όλοι οι πρωθυπουργοί του Μνημονίου, του Λουκά Παπαδήμου συμπεριλαμβανομένου και όλοι οι υπουργοί Οικονομικών φρόντισαν να κλείσουν επιδεικτικά το μάτι στους διαπλεκόμενους ισχυρούς φίλους τους οι οποίοι φιγουράριζαν στην λίστα.

Και έρχεται τώρα ο υποκριτής Κουβέλης να βάλει στο κάδρο των ευθυνών μόνο τον ανεκδιήγητο Παπακωνσταντίνου προσφέροντας ασυλία σε όλους τους υπόλοιπους. Κι αυτό την ίδια ώρα που η εξαθλίωση και τα χαράτσια όσων σκέπασαν την λίστα, όπως η γάτα τα σκατά της, οδηγούσε στην αυτοκτονία δεκάδες συμπολίτες μας και ηλικιωμένους να αναζητούν στα σκουπίδια το φαγητό της μέρας.

Είναι τόσο αμοραλιστής ο “πάστορας” Κουβέλης, ώστε να αδιαφορεί για τους ενόχους της μη αξιοποίησης μιας λίστας που θα μπορούσε να φέρει δις στα ταμεία του κράτους. Είναι τόσο αμοραλιστής και απάνθρωπος ο “πάστορας” Κουβέλης η συμβαίνει κάτι άλλο μέσα στον σκοτεινό ψυχισμό του;

ΕΔΩ η συνέχεια