Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ! ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ… ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ !

by on 13 March 2019

Όπως αποφασίστηκε σε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Δημήτρης Τσιόδρας θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθηνών.

«Η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πρέπει σύντομα να αποτελέσει παρελθόν. Στις εκλογές που έρχονται πράγματι υπάρχουν διλήμματα, αλλά δεν είναι αυτά που θέτει ο κ.Τσίπρας. Τα διλήμματα είναι καθήλωση στη μιζέρια ή ανάπτυξη, ευρωπαϊκός δρόμος ή τριτοκοσμικές ιδεοληψίες, ευτελισμός των θεσμών ή ενίσχυση της δημοκρατίας», δήλωσε ο Δημήτρης Τσιόδρας μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ. Και πρόσθεσε: «Υποστηρίζω εδώ και καιρό την ανάγκη ενός μεγάλου μετώπου των φιλοευρωπαϊκών, φιλελεύθερων, πραγματικά προοδευτικών δυνάμεων που με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στη νέα εποχή. H προοπτική αυτή χρειάζεται όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πολιτική και κοινωνική στήριξη από δυνάμεις και ανθρώπους ανεξαρτήτως πολιτικής αφετηρίας. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαι παρών. Αυτό που ζούμε δεν μας αξίζει. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τις διαφορές μας και να κάνουμε σημαία τα μεγάλα που μας ενώνουν».

Κυριάκο σίγουρα δεν θυμάσαι τι έλεγε αυτός ο…. σπουδαίος δημοσιογράφος  για την Ν.Δ και την δεξιά όταν ήταν πολιτικός συντάκτης στο ΜΕGA.

Σίγουρα δεν θυμάσαι τι έλεγε από τον ραδιοσταθμό Flash

Σίγουρα δεν θυμάσαι όταν ήταν υπεύθυνος πολιτικού στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία στην Καθημερινή και στον Σκαι.

Το ότι έχει διατελέσει διευθυντής του γραφείου Τύπου του «τοποθετημένου από τον λαό» τραπεζίτη –  πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου, κυβερνητικός εκπρόσωπος στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του Π. Πικραμμένου και εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού δείχνει περίτρανα ότι ο τύπος είναι όπου φυσάει ο άνεμος, βλέποντας και την προηγούμενη πορεία του.   

Κυριάκο εσύ δεν θυμάσαι και ζητάς από τον δεξιό ψηφοφόρο να δώσει την ψήφο του στον Τσιόδρα.

Ο δεξιός ψηφοφόρος όμως θυμάται την λύσσα με την οποία χτυπούσε χρόνια αυτός ο σπουδαίος δημοσιογράφος την Ν.Δ και την δεξιά.

Συνέχισε έτσι, το πας πολύ καλά !