ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ 65% ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

by on 29 May 2016

Πλειστηριασμός είναι μία διαδικασία κατά την οποία περιουσιακά στοιχεία (συνήθως) ή και δικαιώματα του οφειλέτη εκποιούνται (πωλούνται) δημόσια προκειμένου να ικανοποιήσουν οι δανειστές τους τις αξιώσεις του κατ’ αυτού. Ένας από τους δανειστές του καθ’ ου η εκτέλεση οφειλέτη (αυτού που η περιουσία εκπλειστηριάζεται) είναι ο επισπεύδων, δηλαδή αυτός που κινεί τη διαδικασία του πλειστηριασμού. Οι υπόλοιποι δανειστές του οφειλέτη αναγγέλλονται στον πλειστηριασμό και ικανοποιούνται από το πλειστηριίασμα (το ποσό που θα επιτευχθεί από την πώληση του πράγματος μέσω του πλειστηριασμού). Για να επισπευσθεί πλειστηριασμός απαιτείται η ύπαρξη εκτελεστού τίτλου, όπως είναι η διαταγή πληρωμής, κατά της οποίας ο οφειλέτης μπορεί να ασκήσει ανακοπή και, εάν αυτή ευδοκιμήσει, να αποφύγει τον πλειστηριασμό.

Τώρα που θα ξεκινήσουν οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί η μαφία δλδ το κράτος και οι τράπεζες θα σε τελειώνουν με τον εξής τρόπο.   

Μπροστά θα μπαίνει το Ελληνικό κράτος για να πάρει όλη την αντίδραση της κοινωνίας από το να φαινόταν φάτσα κάρτα μόνο η τράπεζα.

Έτσι όπως προβλέπεται πλέον, το 65% από το πλειστηρίασμα θα παραδίδεται στις τράπεζες και το υπόλοιπο θα το μοιράζονται οι υπόλοιποι (Ι.Κ.Α, Δ.Ο.Υ κ.τ.λ)

Δλδ ο επιμελητής μαζί με τον συμβολαιογράφο θα αποδίδουν, αν για παράδειγμα το πλειστηρίασμα είναι 100 ευρώ, τα 65 στις τράπεζες και τα 35 στους υπολοίπους.

Αυτά είναι τα δυο… αρμίδια μαζί, κράτος και τράπεζες, που θα σε ξεσκίσουν.

Και επειδή θα συνεχίσεις να χρωστάς στη τράπεζα η «ευθύνη» συνεχίζεται όχι μόνο στους κληρονόμους, αλλά και στον έτερο μιας Ο.Ε ή Ε.Ε κ.τ.λ Αν για παράδειγμα η αδελφή σου είναι με μερίδιο στην Ο.Ε που χρωστά, το βάρος θα μεταφερθεί κατά αναλογία και στον έτερο.

Εσύ συνέχισε το ροχαλητό…