Η δήλωση Μητσοτάκη ότι «Χρειάζονται δύο τετραετίες για να αλλάξει η πορεία της χώρας» κρύβει την πεποίθηση του ότι έχει χαμένες τις εκλογές…

by on 29 November 2022

Είναι γνωστό ότι το roadshow της ΕΧΑΕ και Morgan Stanley που έγινε στο Λονδίνο ήταν του κώλου, αποχαιρετιστήριο πάρτι για τον Κυριάκο. Φάγανε, ήπιανε, ψωνίζανε, ειπώθηκαν και δυο παπαριές απο τους διοργανωτές και το πάρτι τελείωσε νωρίς, ούτε καν τα χαράματα με πουτάνες και ουίσκια… όπως εγένετο παλιά, στα περίφημα μπουζούκια του Λονδίνου.

Ο κατάλογος των συμμετεχόντων περιελάμβανε εταιρίες οι οποίες χρωστάνε συνολικά το 10% του Α.Ε.Π. Αυτά τα δις ανακυκλώνονται τα τελευταία 20 χρόνια ολοένα και αυξανόμενα. Σε αυτούς τους υπολογισμούς δεν συμπεριλαμβάνονται οι τράπεζες που βούτηξαν άνω των 300 δις εις υγεία των κορόιδων.

Ανέκαθεν στην μπανανία άλλος γαμούσε και άλλος πλήρωνε !

Ο Κυριάκος έπρεπε να περάσει το μήνυμα του κυρίως σε αυτά τα κέντρα που δεν ήταν στο Λονδίνο.

Η παπαριά που είπε φανερώνει ότι είναι πεπεισμένος ότι θα χάσει.

Ετοιμάζει την μετά εποχή Μητσοτάκη !

Μην τον έχετε για χαζό.

Τα καλύτερα έρχονται…

Ειδικά όταν θα ακούγεται στο άμεσο μέλλον, ότι ανεκόπη η πορεία της χώρας από τους…λαϊκιστές και χωρίς τον Κυριάκο που ήθελε δεύτερη τετραετία για να ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο του, αλλά έτσι είναι η ζωή και τα λοιπά και τα λοιπά πάντα στο όνομα της δημοκρατίας και του περήφανου πληθυσμού της νοτιοανατολικής μπανανίας….

Υ.Γ. Ο Κυριάκος αν είχε μια ελπίδα μέσα του ότι θα ξαναγίνει πρωθυπουργός, θα έκανε την ίδια δήλωση παρουσιάζοντας όμως ένα, ένα τα… νέα μεγάλα έργα που θα κάνει αξίας… ατελείωτων δις… στην δεύτερη τετραετία… δλδ να περάσει το μνμ ότι η μάσα, ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ συνεχίζεται… ΜΟΝΟ μαζί μου….