Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΦΕΣΣΑ και οι αναπόφευκτες εξελίξεις ΚΑΙ στον ΣΕΒ….

by on 11 January 2016

Του “ΑΛΙΕΩΣ”

Πήρες είδηση, Πάσχο μου, την επιστολή ΑΠΟΛΟΓΙΑ του Θεοδ. Φέσσα προς τα μέλη του ΣΕΒ;

Βγήκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής συνέπεια της συναινετικής στάσης του mr Quest στο θέμα των εργοδοτικών εισφορών και του…χ@σίματος που ακολούθησε από συγκεκριμένους βιομηχάνους και μεγαλοεπιχειρηματίες.

Εξαιρετικά κατατοπιστικό το ρεπορτάζ του Γιώργου Κράλογλου με τον εύγλωττο τίτλο ” Ο εμφύλιος πόλεμος στην αγορά, η απολογία Φέσσα και η παρέμβαση Καραμανλή” στο capital.gr

Το “ψάξαμε” λίγο παραπάνω, Πάσχο μου και από τις πρώτες πληροφορίες επιβεβαιώνεται η οξύτατη δυσαρέσκεια συγκεκριμένων βιομηχάνων ( από τα ιστορικά μέλη του Συνδέσμου) οι οποίοι ήταν έξαλλοι με τον mr kolotoumba πρόεδρο τους.

Βέβαια είναι οι ίδιοι, που είχαν υποστηρίξει τότε την υποψηφιότητα του προκειμένου είτε για να μην προωθηθεί στην προεδρία ο Μυτιληναίος είτε για να μην αποχωρήσουν οι επιχειρηματίες του κλάδου τροφίμων- ειδών διατροφής.

Η πρωτοβουλία Φέσσα, που απ΄ ότι φαίνεται ΔΕΝ είχε τη σύμφωνη γνώμη πολλών μελών του Δ.Σ, μάλιστα 2 μου έλεγαν πως ΔΕΝ είχαν καν ενημερωθεί προεξοφλείται πως θα δρομολογήσει εξελίξεις που θα φτάσουν μέχρι την προεδρία του Συνδέσμου.

Το τι χ@σιμο τρώει ο…φίλος σου Φέσσας, Πάσχο μου, δεν λέγεται.

Γενεές δεκατέσσερεις…σου λέω.

Τα καλύτερα έχουν έρθει……