ΑΡΓΗΡΩ (ΗΡΩ), ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ UNILEVER HELLAS ; ΠΕΣ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ… (ή τα κορόιδα ασχολούνται με τα 7 μυριάκια και όχι με τα 292.000.000 !!!!!!!!)

by on 31 October 2014

Του Νίκου Πάσχου

Στις 10 Ιανουαρίου 2013, ώρα 11.00, ο Παγκόσμιος Προέδρος της Unilever κ. Paul Polman, μαζί με τον Πρόεδρο Ευρώπης κ. Jan Zijderveld και τον Πρόεδρο της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas κ. Σπ. Δεσύλλα, συναντήθηκαν με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου. Τα είπαν μια χαρά, πέρασαν οι μήνες, τον Σπύρο τον στείλαμε και στη θέση του μπήκε η Ηρώ Αθανασίου στα τέλη του 2013. Ξαναπέρασαν οι μήνες, φτάσαμε στον Οκτώβρη του 14, όπου με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, ακυρώθηκε απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, με την οποία είχε επιβληθεί πρόστιμο 7 εκατ. ευρώ στην εταιρεία Unilever, για παραβίαση των κανόνων ανταγωνισμού, κάνοντας δεκτή τη σχετική προσφυγή της εταιρείας. Όλοι ασχολήθηκαν με τα ψίχουλα, αλλά τα 292.000.000 ευρώ, μειωμένα από τα ίδια κεφάλαια της εταιρίας δεν τα είδε κανείς !!!!!

Μπορεί να έχει αρνητική θέση η UNILEVER HELLAS αλλά ρε παιδάκι μου, σιγά τώρα μην είναι θέμα. Είμαστε στη κορυφή. Eladistan !!!

Πουθενά στο κόσμο όπου δραστηριοποιείται η συγκεκριμένη πολυεθνική δεν δύναται να λειτουργήσει ούτε μισή μέρα, με τέτοια τρύπα στα κεφάλαια της !!!!    

Μόνο στο Elatistan πέφτει κάργα η διαφήμιση, ώστε ουδείς να ψάξει τα 292.000.000 ευρώ.

Ηρώ, κοριτσάρα, κοίτα από τα 190 και κάτι εκατομμύρια ίδια κεφάλαια όπως τουλάχιστον εμφανίζονται στον ισολογισμό του 2013 πρέπει να αφαιρεθούν 292.000.000 ευρω. Πόσα εκατομμύρια είναι η τρύπα που προκύπτει;

Αλλά να σου πω και κάτι. Εσύ τι φταις; Θα βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά; Καμένη γη, παρέλαβες καλή μου.

Ανέβασε το μπάτζετ της διαφήμισης και όλα μέλι γάλα. Κανείς δεν θα ασχοληθεί. Εδώ είναι Eladistan….

Υ.Γ 1. Τα υπόλοιπα έμορφα της πολυεθνικής από τον ισολογισμό προσεχώς…

Υ.Γ. 2. Αδελφούλη με στενοχώρησες πολύ χτες. Άκου γυρνώ από τα κ@λ@δικα. Με πίκρανες …