ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΕΦΕΤΗ…. ΟΔΗΓΟ ΣΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΑΞΙ !!!

by on 15 October 2015

Του Νίκου Πάσχου

«Δεν είμαστε Ισλανδία, Ιρλανδία ή Κύπρος»

…….«Οι τράπεζες δεν θα χρειαστούν το σύνολο των 25 δισ.», τόνισε η επικεφαλής της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών η Λ. Κατσέλη, σε συνέντευξή της στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt. Παράλληλα υποστήριξε ότι οι ελληνικές τράπεζες είναι υγιείς, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι «δεν είμαστε Ισλανδία, Ιρλανδία ή Κύπρος». Και κατέληξε ότι «καμία από τις τράπεζές μας δεν κινδυνεύει με κατάρρευση», εξηγώντας ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά ιδρύματα δεν έχουν συστημικές αιτίες………

Ληστεία μετά φόνου. Αυτό έχουν διαπράξει οι έλληνες τραπεζίτες. Λήστεψαν τους έλληνες και δολοφόνησαν μαζί τους και την χώρα. Σήμερα οι πάντες σε όλη την υφήλιο μιλούν ανοιχτά για το έγκλημα.  Ακόμα και το «φιλελεύθερο» Δ.Ν.Τ μόλις πριν λίγες μέρες δήλωσε δημόσια ότι πρέπει να αλλάξει η «διακυβέρνηση» των ελληνικών τραπεζών. Από το 1999 έως και σήμερα οι έλληνες τραπεζίτες λήστεψαν πάνω από 3 τρισεκατομμύρια ευρώ από την ελληνική οικονομία και τους πολίτες της.

Η παραπάνω δήλωση αυτής της κυρίας θα διαβαστεί, θα ξεχαστεί και όλα μέλι γάλα.

Την δυνατότητα να μπορεί να βιάζει την λογική του κάθε πολίτη αυτής της χώρας την έχει εκχωρήσει η δικαιοσύνη και οι λειτουργοί της.

Κανένας άλλος.

Δεν χρειάζεται καμία άλλη βαρύγδουπη, σοφιστικέ και φανφαρέ ανάλυση από μένα….

ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΕΦΕΤΗ…. ΟΔΗΓΟ ΣΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΑΞΙ !!!