«ΕΦΥΓΕ» Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΤΣΟΥΡΟΥΦΗΣ

by on 13 Σεπτεμβρίου 2018

Μία εμβληματική μορφή για τους Εμπόρους στη Φθιώτιδα, ο Δημήτρης Μουτσουρούφης πέθανε το πρωί της Πέμπτης νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο Λαμίας, μετά από σύντομη περιπέτεια με την υγεία του.

Τα τελευταία 24ωρα η πορεία της υγείας του είχε βελτιωθεί και ενώ ήταν έτοιμος να γυρίσει στο σπίτι του, κάποια επιπλοκή του έκοψε το νήμα της ζωής στα 80 του χρόνια.

Ο Δημήτρης Μουτσουρούφης υπηρέτησε τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας επί σειρά ετών. Για τη δράση του βραβεύτηκε από όλους σχεδόν τους εμπλεκόμενους με το εμπόριο φορείς.

Μαζί με το Δημήτρη Οικονόμου ίδρυσαν το 1992 την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων με τη μορφή που υπάρχει μέχρι σήμερα, ενώ η δράση του επεκτάθηκε στην ΕΣΕΕ. Μέλος επίσης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.

«Αγαπούσε τόσο το Σύλλογο που μπορεί να έβαζε σε δεύτερη μοίρα και τις δικές του επαγγελματικές υποχρεώσεις», λέει στο LamiaReport ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας, Γιάννης Βλαχογιάννης. «Ακόμη και τώρα μετά από τόσα χρόνια που ήταν στη σύνταξη περνούσε από το μαγαζί μου ή από το ‘’δεύτερο σπίτι του’’ τον Εμπορικό Σύλλογο και ρωτούσε με αγωνία για τα νέα του», προσθέτει ο κ. Βλαχογιάννης, που υπογραμμίζει την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και τις συμβουλές που έδινε στους νέους εμπόρους.

Πραγματικά όσοι και όσες έχουν ασχοληθεί με το εμπόριο, κάτι θα έχουν να θυμηθούν από τον Δημήτρη Μουτσουρούφη, ειδικά οι νεότεροι, καθώς έδινε πάντα με αγάπη τις πατρικές συμβουλές του.

Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Ελένη και τα τρία του παιδιά Ελένη, Έφη και Παναγιώτη.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή (14/9/18) στις 11:00′ το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στα Γαλανέικα Λαμίας.

Καλό ταξίδι Πρόεδρε…

lamiareport.gr

Be the first to comment!
 
Leave a reply »