(ΕΠ) ΩΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΠΟΙΝH ΧΑΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

by on 25 Μαρτίου 2015

ΘΛΙΒΕΡΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΑΚΡΩΣ ΝΟΣΗΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ. ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ…

ΣΤΕΡΟΥΜΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ..

ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΩΔΙΑ ΤΗΣ SIEMENS EΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΕΝΑΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΣΤΕΡΕΙΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΕΤΑΞΑΝ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ ΜΟΝΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ η ΥΠΗΚΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ; ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΟ 2 η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΕΦΕΤΕΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ..

ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΛΗΘΗ.

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΤΕΛΕΣΙΔΗΚΗΣΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.. ΓΙΑΤΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ η ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΣΤΑΘΗ ΑΔΥΝΑΤΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ; ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ; ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΝΟΜΟΤΥΠΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΣΚΕΦΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ; ΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟΚΟΜΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ;

5 ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2015 ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΟΘΕΥΣΗ ΕΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ UBS. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ.ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΟΘΕΥΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΟΙΝΗ.

ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ ΧΩΡΑ; KΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ….ΜΑΚΑΡΕΣ ΟΜΦΑΛΟΣΚΟΠΟΥΝΤΕΣ….

Σχόλιο αναγνώστη.

comments
 
Leave a reply »