ΕΠΤΑΧΡΥΣΕ ωρέ ΕΠΤΑΧΡΥΣΕ… ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙΣ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ;;;

by on 12 October 2019

Πω πω είδες τι έγινε;

Άγιο είχαν τα αμερικανάκια στο Κομπάνι ! Το τουρκικό πυροβολικό τους βομβάρδισε κατά λάθος… λένε.  500 μέτρα από τη μονάδα. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν στο αμερικανικό δίκτυο Newsweek ότι οι σχετικές εκρήξεις ήταν τόσο δυνατές που το αμερικανικό στρατιωτικό προσωπικό απομακρύνθηκε αμέσως. Όπου φύγει φύγει…

Από την πλευρά του, το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας διαβεβαίωσε πως το φυλάκιο του αμερικανικού στρατού δεν στοχοθετήθηκε και πως ελήφθησαν όλα τα μέτρα προκειμένου να διασφαλιστεί ότι καμία αμερικανική βάση δεν θα πληγεί, κατά την ανταπόδοση των πυρών που προέρχονταν από περιοχή πλησίον του αμερικανικού στρατιωτικού φυλάκιου στη Συρία.

Ποίημα !

Στο μεταξύ, ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Στίβεν Μνούτσιν, δήλωσε νωρίτερα ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξουσιοδότησε αμερικανούς αξιωματούχους να καταρτίσουν ένα σχέδιο «πολύ σημαντικών νέων κυρώσεων» σε βάρος της Τουρκίας.

Ο Μνούτσιν πρόσθεσε ότι επί του παρόντος οι κυρώσεις δεν ενεργοποιούνται.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα υπογράψει εκτελεστικό διάταγμα που θα επιτρέπει τη δυνητική εφαρμογή «πολύ σημαντικών νέων κυρώσεων» σε βάρος της Τουρκίας. «Ο Ντόναλντ Τραμπ προτίθεται να υπογράψει διάταγμα για να μεταπείσει την Τουρκία από οποιαδήποτε συνέχιση της στρατιωτικής της επίθεσης στη βορειοανατολική Συρία» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μνούτσιν.

«Πρόκειται για πολύ αυστηρές κυρώσεις. Ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να τις χρησιμοποιήσουμε αλλά μπορούμε να εξουδετερώσουμε την τουρκική οικονομία, αν κριθεί αναγκαίο. Προειδοποιούμε τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και ότι μπορεί να υπάρξουν κυρώσεις» είπε ο Μνούτσιν από τον Λευκό Οίκο.

«Ο πρόεδρος θα τις χρησιμοποιήσει όταν κριθεί αναγκαίο».

Αριστούργημα ! Ποίημα στο τετράγωνο…

Λοιπόν άκου Επτάχρυσε καλά !

Μπούκι από το Σιτι μου έστειλε ταχυδρομείο και μου λέει να τσογάρουμε στον επόμενο… κατά λάθος βομβαρδισμό αμερικανικών θέσεων από τους Τούρκους.  Δεν μου ξεκαθαρίζει αν θα είναι το πυροβολικό, μαχητικά, πύραυλοι κ.τ.λ  

Μας υπόσχεται αστρονομική απόδοση είναι δε σίγουρος ότι θα γίνει… ρεπετισιόν !

Τώρα πόσα μέτρα πάνω κάτω από το στόχο… ε θα δείξει…

Μπαίνει μέσα και αυτός μαζί μας με 20% έτσι μου λέει…

Άντε ρε Επτάχρυσε, ακούμπατα να κονομήσουμε…

Συνεχίζεται…