Επενδύστε 35.000 $ στο πρόγραμμα αναδάσωσης της Νικαράγουας και θα λάβετε άδεια διαμονής. Με 100.000 $ διαβατήριο…

by on 25 November 2020

Επενδύστε 35.000 $ στο πρόγραμμα αναδάσωσης της Νικαράγουας και οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει κάτοικος αυτής της φιλόξενης χώρας. Τα νομικά και κυβερνητικά τέλη θα εξαρτηθούν από τη χώρα καταγωγής σας και μπορεί να φτάσουν τα 10.000 $ ανά άτομο (οι πολίτες των ΗΠΑ, του ΗΒ και της ΕΕ είναι πολύ χαμηλότεροι).

Η Νικαράγουα είναι η μόνη χώρα που σας δίνει μόνιμη μόνιμη κατοικία αμέσως. Οι περισσότερες χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Παναμά, ξεκινούν με προσωρινή κατοικία και, στη συνέχεια, σας επιτρέπουν να κάνετε αναβάθμιση σε μόνιμη κατάσταση.

Το διαβατήριο της Nica είναι ένα συμπαγές ταξιδιωτικό έγγραφο που σας παρέχει πρόσβαση χωρίς βίζα σε 112 χώρες. Το πιο σημαντικό, ένα διαβατήριο από τη Νικαράγουα σας παρέχει πρόσβαση χωρίς βίζα στην περιοχή Σένγκεν της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβατήριο της Νικαράγουας –

Ένα από τα καλύτερα σημεία για χρηματοοικονομικές επενδύσεις στο εξωτερικό

Όσον αφορά τις υπεράκτιες τοποθεσίες, η Νικαράγουα είναι μια από τις πιο υποτιμημένες υπεράκτιες οικονομικές τοποθεσίες στον κόσμο σήμερα. Ο λαός είναι φιλόξενος και η οικονομική πολιτική γίνεται όλο και πιο ανοιχτή σε ξένες επενδύσεις καθώς η κυβέρνηση της Νικαράγουας προσπαθεί να ενισχύσει την οικονομική της σταθερότητα. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η μόχλευση των εθνικοτήτων σε αντάλλαγμα για επενδυτικές ευκαιρίες σε επιχειρήσεις τικ και νεοσύστατες εταιρείες για εξωτερική ανάθεση τεχνολογίας που γίνεται μια τεράστια αγορά σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική. Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε διαβατήριο της Νικαράγουας εκτός από την πρόσβαση σε προσοδοφόρες επενδυτικές επιλογές για να αυξήσετε τον υπάρχοντα πλούτο σας.

Όποιος θέλει να μετακινήσει τα χρήματά του στην ανοικτή θάλασσα ή να αναζητήσει στρατηγικές φοροαποφυγής, η Νικαράγουα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μετακινήσετε τις επενδύσεις σας και να αποκτήσετε διαβατήριο. διασφάλιση της ιδιωτικής ζωής στις τραπεζικές και επικερδείς επενδυτικές στρατηγικές.

Πώς να αποκτήσετε διαβατήριο της Νικαράγουας


Τα διαβατήρια της Νικαράγουας είναι πολύ εύκολο να το αποκτήσετε. Ειδικά με τη βοήθεια της κατοικίας από επενδυτικά προγράμματα στη χώρα, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις δύο διαδρομές για να αποκτήσετε τα διαβατήριά σας. Αυτά είναι:

Κάντε μια επένδυση 100.000 δολαρίων στη χώρα μέσω μιας εταιρείας Νικαράγουα.
Αγορά ακινήτων αξίας 100.000 $ στη Νικαράγουα.
Αφού πληροίτε αυτές τις προϋποθέσεις, δικαιούστε να διεκδικήσετε και την ιθαγένεια της Νικαράγουας που συνοδεύεται από πολλά πλεονεκτήματα