ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, ΘΑ ΟΡΙΖΕΙ ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

by on 20 January 2018

Του Νίκου Πάσχου

Μάλλον δεν έχει καταλάβει κανένας περί τίνος πρόκειται !

Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ, ο οποίος είναι ο υπάλληλος του κατάσχοντος στην διαδικασία και πληρώνεται για αυτό από τον ίδιο, θα είναι ο μόνος αρμόδιος για τον προσδιορισμό της αξίας του ακινήτου, το οποίο θα κατάσχει.

Kαμία αντικειμενική διαδικασία δεν υπάρχει, ΑΝ ΘΕΛΕΙ (αν έχει σηκωθεί το πρωί με καύλες ή όχι δηλαδή) Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ, μπορεί και να προσλάβει εκτιμητή !!! ένα άλλο λαμόγιο δηλαδή !!!

Ενας υπάλληλος του τραπεζίτη, θα ορίζει σε τι τιμή θα πάρει το σπίτι του κακομοίρη η τράπεζα !!!

ΕΠΙ ΛΕΞΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΟΡΙΖΕΙ

“Σύμφωνα με την εγκύκλιο αρμόδιος για τον προσδιορισμό της εμπορικής αξίας του ακινήτου που κατάσχεται είναι ο δικαστικός επιμελητής…… ο οποίος, για το σκοπό αυτό, ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ να υποβάλλει αίτημα στον προϊστάμενο της αρμόδιας για την επιδίωξη της είσπραξης της οφειλής υπηρεσίας, για το διορισμό πιστοποιημένου εκτιμητή.”

KAI MONO “Σε περίπτωση που η συνολική βασική οφειλή για την οποία επιβάλλεται η κατάσχεση υπερβαίνει το ποσό των διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ, η τήρηση της ανωτέρω διαδικασίας είναι υποχρεωτική.”

Εδώ πλέον μιλάμε ότι έχει ξεπεραστεί όχι η χούντα και οι μεγαλύτερες  μπανανίες, αλλά  οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί το πιο άρρωστο μυαλό !!!

……δανειστές, funds, τραπεζίτες, κοράκια και λοιποί τυχάρπαστοι, ετοιμάζονται πυρετωδώς για το πλιάτσικο που όμοιό του δεν έχει υπάρξει ποτέ στην παγκόσμια ιστορία !!!