ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 22χρονη ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΑΝΑΚΟΠΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

by on 25 September 2018

Σταθερή αλλά ιδιαίτερα κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση της 22χρονης κοπέλας από το Αγρίνιο που υπέστη, όπως όλα δείχνουν, καρδιακή ανακοπή σε ανελκυστήρα ξενοδοχείου στο οποίο εργάζονταν.

Η 22χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στα Χανιά της Κρήτης, σε σχολή σχετική με τουριστικά επαγγέλματα, στο πλαίσιο της οποίας εξασκούσε την πρακτική της σε γνωστό ξενοδοχείο, στον Σταυρό Χανίων, από τον Ιούλιο.

Το κορίτσι βρέθηκε σε ασανσέρ, μέσα στο οποίο, όπως φαίνεται, υπέστη καρδιακή προσβολή. Η νεαρή, σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως βρίσκονταν για περίπου μισή ώρα στο ασανσέρ, μέχρι που εντοπίστηκε.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν ανάνηψη στον κοπέλα μέσα στο ασθενοφόρο και η καρδιά της επανήλθε, όμως έκτοτε ο εγκέφαλός της δεν λειτουργεί.

Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό διερευνά η ΕΛ.ΑΣ και η Επιθεώρηση Εργασίας αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για εργατικό ατύχημα.

Το agriniopress.gr επικοινώνησε με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου «Άγιος Γεώργιος», Μηνά Βουλγαρίδη, ο οποίος εξηγεί πως η νεαρή παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ, σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. «Η κατάστασή της είναι πολύ κρίσιμη.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επλήγη η υγεία της σε τέτοιο βαθμό ερευνώνται.

Πρόκειται να διενεργηθεί και ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια», αναφέρει.

Ο κ. Βουλγαρίδης τονίζει πως τα όργανα της κοπέλας λειτουργούν κανονικά, ο εγκέφαλός της ωστόσο λειτουργεί ελάχιστα έως καθόλου.

Όπως εξηγεί, αν παρέλθει μία εβδομάδα από την ημέρα του συμβάντος, τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα: «περιμένουμε τα στοιχεία εκείνα στην πορεία της υγείας της που θα μας δώσουν ελπίδες ότι θα επανακάμψει, αλλά δυστυχώς, μέχρι τώρα, δεν τα έχουμε…», λέει ο κ. Βουλγαρίδης.

Στο πλευρό της κοπέλας στέκονται οι γονείς και τα αδέρφια της από το Αγρίνιο, που αγωνιούν καθημερινά και ελπίζουν στο θαύμα.

agriniopress.gr