ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ή ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ INTRALOT ;;;

by on 23 Σεπτεμβρίου 2015

Τα τελευταία 30 χρόνια έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί τόσα πολλά για τον Σωκράτη Κόκκαλη που προσπαθείς να αναλύσεις το φαινόμενο αυτού του ανθρώπου στα πεπραγμένα της χώρας. Από πρωθυπουργούς μέχρι θυρωρούς, μεγάλωσαν γενιές και γαλουχήθηκαν με ατάκες βαθειά χαραγμένες στο συνειδητό και υποσυνείδητο του κάθε Έλληνα. Ο εθνικός μας προμηθευτής ! Που τρώει, που χέζει, που πηδάει, τα σκάνδαλα επι σκανδάλων, και βέβαια ο μπαμπάς του, η Στάζι και άλλα χίλια μύρια. Ο προβολέας είναι επάνω του για 30 χρόνια. Υπουργοί, κατηγορούσαν υπουργούς ότι έτρωγαν και έπιναν στα κότερα του θρύλου, Σωκράτη Κόκκαλη. Να οι διώξεις από την δικαιοσύνη, να τα έμαθες, αύριο τον τσιμπάμε και τον πάμε φυλακή και άλλα ωραία ανέκδοτα, με τον Κουέντιν Ταραντίνο να είναι έτοιμος να γράφει το Pulp Fiction νούμερο 2. Ο θρύλος Σωκράτης Κόκκαλης για 30 χρόνια μένει πάντα νέος και φρέσκος. Ξύνοντας τα αχαμνά του κάθε τρεις και λίγο αναρωτιέται; Είμαι μπροστινός των Αμερικανών; Των Ρώσων; Των Εξωγήινων ή των ανατολικογερμανών; Όχι τίποτα άλλο αλλά να ενημερώσει και εμάς που επί 30 χρόνια ψάχνουμε να βρούμε τον θρυλικό … κατάσκοπο. Επί 30 χρόνια αυτός ο θρύλος είναι η μεγαλύτερη επιχειρηματική cash  machine της μεταπολίτευσης σε αυτή την χώρα.

Και έρχεσαι μαλάκα lobbystas εσύ τώρα μετά από 30 χρόνια να μας πεις ότι το ελληνικό κοινοβούλιο είναι θυγατρική της Intralot επειδή 200 + πολιτικοί του δίνουν σήμερα έργο εκατομμυρίων με απευθείας ανάθεση.

Ρε δεν γαμιέσε και εσύ μαζί με τον γρύλο της Κωνσταντοπούλου….

Θεωρήθηκε και τέθηκε η Μεγάλη Σφραγίδα του Κράτους μελλοθάνατε….

 ΝOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4336

 14 Αυγούστου 2015

Σελις 961 – 962    .

  1. Για την αύξηση της αποτελεσματικότητας στην είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών, είναι δυνατόν, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, η οποία εκδίδεται κατόπιν σύμφωνης γνώμης του Υπουργού Οικονομικών ως προς το ύψος της δαπάνης, να επιτρέπεται, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης που εφαρμόζεται κατά τη διαδικασία προμηθειών του Δημοσίου, η προμήθεια της παροχής υπηρεσίας για την ανάπτυξη ειδικού λογισμικού διενέργειας ηλεκτρονικών κατασχέσεων εις χείρας πιστωτικών ιδρυμάτων μέσω ενός πλήρως αυτοματοποιημένου συστήματος κεντρικής επεξεργασίας, με απευθείας ανάθεση.

comments
 
Leave a reply »