ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ Ν. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΗΣ A’ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ !!!

by on 19 October 2015

«Θα παραχωρήσουμε στα κράτη-μέλη του ΟΗΕ (!!!!!!!!!!!!) που θέλουν έναν χώρο για να χτίσουν μία εστία, όπου θα πραγματοποιούνται συνέδρια» δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84» ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δ. Μάρδας, για το σχέδιο περί «θερινού Νταβός» στη νήσο Αιγιλεία.

«Εκτιμούμε ότι η συγκεκριμένη επένδυση θα είναι της τάξης του 1,6 έως 2 δισ. ευρώ το πολύ. Όσον αφορά στο κόστος των κατασκευών θα αναληφθεί 100% από τα κράτη που θα ενδιαφερθούν να χτίσουν τη συγκεκριμένη εστία, που θα περιέχει ένα σύνολο δωματίων» (!!!!!!!!!!!!!) ανέφερε ο κ. Μάρδας και πρόσθεσε: «Αθροίζοντας το σύνολο των δωματίων μπορούμε να φτάσουμε -κατά την άποψή μας-, ως ένα σύνολο εξυπηρέτησης 6.000 συνέδρων, οπότε καλύπτουμε ένα μεγάλο συνέδριο… Το νησί αυτό αποκαλείται “τζάκι της τέχνης και της επιστήμης”. (!!!!!!!!!!!) Σκοπός μας είναι να κάνουμε ένα συνεδριακό κέντρο διεθνούς εμβέλειας, όπου θα έρχονται άνθρωποι από διάφορα μέρη του κόσμου… Το σημαντικό θα είναι ότι καθώς τα κράτη θα έχουν χτίσει τη συγκεκριμένη εστία, θα έχουν κάθε ενδιαφέρον να κρατούν γεμάτη την εστία τους, ακόμη και σε περιόδους που δεν θα υπάρχουν συνέδρια…».

Ο υφυπουργός Εξωτερικών σημείωσε ότι το ΕΣΠΑ θα είναι 20 δισ. και απαιτούνται 80 δισ. επενδύσεις, τονίζοντας: «Απλά και μόνο με πολιτικές υπέρ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων -που είναι απαραίτητες και θα εφαρμοστούν- δεν μπορούμε να φτάσουμε αυτό το ποσό. Χρειάζονται μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους επενδύσεις. Εμείς ασχολούμαστε και με την προσέλκυση ξένων επενδύσεων. Το συγκεκριμένο σχέδιο που έχουμε δεν εντάσσεται στα λεγόμενα μεγάλα σχέδια, είναι μεσαίου μεγέθους». (!!!!!!!!!!!)

imerisia