ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΕΔΩ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ!

by on 25 Ιουλίου 2014

Σε αυτό το τόπο δεν αποτελεί παραπλάνηση επενδυτών όταν η Eurobank πουλούσε ομόλογα σε επενδυτές ηλικίας άνω των 70 ετών !!! Έδιναν προϊόντα άνευ λήξης (perpetual – αέναος, διηνεκής) σε ανθρώπους τρίτης ηλικίας. Έγκλημα, απάτη με δόλο !!! Και όμως. Κουκούλωμα. Και να ήταν μόνο αυτά.

Η αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) επέβαλε πρόστιμο 275 εκατ. δολ. στην Morgan Stanley για παραπλάνηση επενδυτών σε εκδόσεις τιτλοποιημένων ενυπόθηκων στεγαστικών δανείων (RMBS) που προσφέρθηκαν το 2007 με ανάδοχο την τράπεζα, όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία. «Η Morgan Stanley υποβάθμισε τον αριθμό των ληξιπρόθεσμων δανείων πίσω από αυτές τις τιτλοποιήσεις σε μια κρίσιμη συγκυρία της οικονομικής κρίσης και αρνήθηκε στους επενδυτές την πλήρη παράθεση των αναγκαίων γεγονότων για να λάβουν ενημερωμένες επενδυτικές αποφάσεις», δήλωσε ο Michael Osnato, επικεφαλής του βραχίονα της SEC για τα πολύπλοκα χρηματοοικονομικά προϊόντα.

comments
 
Leave a reply »

 
  • vangelis kabartinas
    25 Ιουλίου 2014 at 10:06

    εδω δεν εχουν αποφανθει ακομη οι αρχες,για Φιλιππου Δομικα,Μαγριζο,ΔΒΕ και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις για υποθεσεις προ εικοσαετιας,με την τραπεζαρα θα ασχοληθουν.Δυστυχως δεν υπαρχουν δικαστες με γνωσεις χρηματοοικονομικων γιατι διαφορετικα το 99,9% των οικονομικα κρατουντων θα κανανε παρεα στον Κασιδιαρη.

    Απάντηση