ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ, ΡΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ !!!

by on 13 August 2014

Με αφορμή ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγιον Ορος ο Σταύρος σχολίασε ότι «κάποτε η Αριστερά ζητούσε να περάσει στο κράτος η εκκλησιαστική και μοναστηριακή περιουσία, τώρα όμως κάποιοι αριστεροί στην προσπάθεια τους να κυβερνήσουν υπόσχονται φορολογικές ελαφρύνσεις ακόμη και στα μοναστήρια».

Η επίσκεψη Τσίπρα στο περιβόλι της Παναγιάς σχολιάστηκε από τους πάντες. Ούτε ένας δεν βρήκε να πει μια καλή κουβέντα. Το κάνει για να μαζέψει ψήφους, τι δουλεία έχει ένας άθεος στο Αγ. Όρος και άλλα πολλά, ακόμα και για την οικογένεια του. Μέχρι ότι η καταστροφή που προκλήθηκε από την καταρρακτώδη βροχή οφείλετε στον … Τσίπρα !!!

Ένας νέος άνθρωπος με αριστερές καταβολές, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πήγε για πρώτη του φορά στο Αγ. Όρος. Και καλά οι άλλοι. Εσύ ρε Σταύρο, που έχεις κάνει ρεπορτάζ για το Αγ. Όρος, εσύ που είσαι νέος άνθρωπος και στη σκέψη, κατάλαβες ότι πηγαίνοντας ο Τσίπρας για πρώτη φορά στο περιβόλι της Παναγίας, υποσχέθηκε φορολογικές ελαφρύνσεις στην προσπάθεια του, για να κυβερνήσει;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ, ΡΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ !!!

To Be Continued…