ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ, ΤΑ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ (FUND) ΤΑ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ(*) … κυρ Αλέκο.

by on 30 December 2013

Δεν το απόφυγε τελικά η Εθνική το ΄΄χαμηλό 2,5 μηνών΄΄ Πάσχο μου. Από χθες έχω… ξελαρυγγιαστεί να φωνάζω ο καψερός, πως όσα διαδραματίζονται στην Τουρκία δεν μπορεί να αφήσουν ανεπηρέαστη τον ΄΄μητρικό΄΄ όμιλο της Εθνικής, πως έχουν ενεργοποιηθεί εντολές πώλησης από ξένα funds (τα ίδια, που έστειλαν το χαρτί έως τα ενδοσυνεδριακά χαμηλά των 3,71 ευρώ την προηγούμενη Δευτέρα).

Και σε ρωτούσα ρε Πάσχο εάν αυτοί εκεί στην Κοτζιά έχουν λάβει τα μέτρα τους.

Εως τα 3,84 ευρώ διόρθωσε στην διάρκεια της συνεδρίασης η μετοχή για κλείσει τελικά στα 3,92 ευρώ με συναλλαγές 1.766.677 κομματιών.

Εντάξει δεν έγιναν και πολλά άλλωστε σε χαμηλότερες τιμές μπορεί να βγουν αγοραστές να ξανά τραβήξουν το χαρτί προς τα 4,10-4,25 ευρώ.

σ.σ. και με την ευκαιρία κ. Μποτόπουλε,  να διορθώσω το προηγούμενο σχόλιο μου δίνοντας σας το τελικό κλείσιμο για τη μετοχή της Γενικής. Με μόλις 74 κομμάτια, εν τέλει, κατά 15,86% χαμηλότερα στα 8,49 ευρώ.

 Αποτίμηση 586 εκατ. ευρώ από το σχεδόν 1,1 δις ευρώ στα μέσα Δεκεμβρίου.

 Ψιλοπράγματα μωρέ…,

 ο λουμπινιάρης.-

(*) Είναι πικρά είναι βαριά τα ξένα χέρια τα ξένα χέρια είναι μαχαίρια. Και στην αγάπη μου τα όνειρά μου κι αυτά γκρέμισαν από της μοίρας την οργή ….. ΤΑ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ – Κ. ΓΚΡΕΥ/Βασίλης Τσιτσάνης