«ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ»…

by on 29 Απριλίου 2017

Έφριξα όταν διάβασα το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, δήλωσε σήμερα ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, που βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα με αφορμή την παρουσίαση της κίνησης «Diem 25» όπου είναι επικεφαλής.

Μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» είπε για τον Αλέξη Τσίπρα πως είναι «αθέτης» επειδή αθετεί τον λόγο του: «Εγώ μπήκα ατσαλάκωτος και βγήκα ατσαλάκωτος. Αυτοί πήραν τον λόγο του ελληνικού λαού και τον πέταξαν στα σκουπίδια», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα χαρακτήρισε λανθασμένη την ερμηνεία της ιστορίας του 2015. «Η Ελλάδα μπήκε σε μια ουτοπία στις αρχές του 2000. Όταν αυτό κατέρρευσε το 2010 μπήκαμε σε μια πιο τοξική ουτοπία του 2010. Πήραμε μια πιστωτική κάρτα, το μνημόνιο, για να αποπληρώσουμε το χρέος χωρίς να έχουμε χρήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε, η μόνη περίοδος που η χώρα δεν έζησε ουτοπία ήταν η δική του περίοδος στο ΥΠΟΙΚ. «Ζητήσαμε μια αναδιάρθρωση του χρέους, μετά μεταρρυθμίσεις», ανέφερε ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

ΕΔΩ η συνέχεια

comments
 
Leave a reply »

 
  • ΤΡΑΚΩΝ
    1 Μαΐου 2017 at 09:50

    Της Μπαρουφακιάδας το ανάγνωσμα….ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΕΛΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ….ΛΥΣΗ (ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ-ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ-ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ) ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ….
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ (ΤΟΥΣ) ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ. (ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ)…ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ…ΚΙ ΟΧΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ.

    Απάντηση