ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ: Το 2021 δημοσίευσε ισολογισμό του 2018 με ζημίες 1.1 δις. Όχι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΔΕΝ θα βάλει χέρι στα 7 δις μετοχικό κεφάλαιο, ούτε στα περιουσιακά στοιχεία – ενεργητικό αξίας 6,3 δις. Ο Φαντομάς θα τα καταβροχθίσει !

by on 27 August 2021
Fantômas se déchaîne (Fantomas Unleashed) DVD 1965 Fantomas visszatér /  Directed by: André Hunebelle, Haroun Tazieff / Starring: Jean Marais, Louis  de Funés, Myléne Demongeot - bibleinmylanguage

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), προχώρησε στην αποσφράγιση της βελτιωμένης οικονομικής προσφοράς που κατέθεσε η ένωση προσώπων ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. – EGIS PROJECTS S.A., για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης και εκμετάλλευσης του αυτοκινητοδρόμου της Εγνατίας Οδού και τριών κάθετων οδικών αξόνων της, για χρονική περίοδο 35 ετών. 

Η βελτιωμένη δεσμευτική προσφορά προβλέπει την καταβολή εφάπαξ τιμήματος στο ΤΑΙΠΕΔ που ανέρχεται σε €1.496.100.000. Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου την απεδέχθη και ανακήρυξε την ένωση προσώπων ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. – EGIS PROJECTS S.A. ως Προτιμητέο Επενδυτή.

Μια χαρά !

Η Εγνατία Οδός Α.Ε δημοσίευσε τελευταίο ισολογισμό το 2021 που αφορά την χρήση του 2018 !

Γιώργαρε στα αρχίδια σου ρε, σιγά μην χρειάζονται ισολογισμοί να γίνουν έλεγχοι και να υποβάλεις προσφορά !

Δίνεις €1.496.100.000 και βρίσκεσαι αγκαλιά με… 13 δισόνια !

Συνεχίζεται

Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ κατασκευάστηκε ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ από Κοινοτικούς Πόρους και Κρατικά Κονδύλια σε ποσοστό 100% ΑΝΩ των 10 ΔΙΣ! Οι ιδιώτες ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ο ύ τ ε  ευρώ