Διαψεύδεται ότι η 29χρονη κομμώτρια – η οποία παντρεύτηκε πρόσφατα και έχει αποκτήσει έναν γιο 19 μηνών – στo άρθρο των FT, είναι η προσωπική κομμώτρια της συζύγου του Άκη Σκέρτσου, Αυγής Ανδροσίδου….

by on 5 December 2022

Διαβάζω

Η Κατερίνα Γκιούση είχε παραιτηθεί από την ελπίδα να αγοράσει ένα σπίτι που θα είναι το σπίτι ΤΗΣ. «Μου φαινόταν απλά αδιανόητο», δήλωσε η 29χρονη κομμώτρια στους FT η οποία παντρεύτηκε πρόσφατα και έχει αποκτήσει έναν γιο 19 μηνών. 

Η επταετής έκρηξη της αγοράς ακινήτων στην Ελλάδα έχει προκαλέσει το ίδιο πρόβλημα σε πολλούς νέους, οι οποίοι ουσιαστικά θεωρούνται αποκλεισμένοι από την αγορά ακινήτων και αναγκάζονται να πληρώνουν ενοίκιο.

Σε άρθρο τους οι Financial Times αναφέρονται στη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι νέοι Έλληνες να αγοράσουν το δικό τους σπίτι και στο πώς η κατάσταση αυτή αναμένεται να αλλάξει χάρη στο πακέτο στέγασης 1,75 δισεκατομμυρίων που ανακοίνωσε η ελληνική κυβέρνηση. Το πακέτο αυτό αναμένεται να δώσει σε χιλιάδες νέους πρόσβαση σε δάνεια με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο, ώστε να χρηματοδοτήσουν την αγορά της κατοικίας τους…..

….Σύμφωνα με τον Άκη Σκέρτσο, ο οποίος είναι Υπουργός Επικρατείας και το πρόσωπο που σχεδίασε το εν λόγω πρόγραμμα, «στην πραγματικότητα τα έξοδα στέγασης καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος του εισοδήματος. Δεν ίσχυε αυτό στο παρελθόν. Για τον λόγο αυτό χρειάστηκε να δημιουργήσουμε διαφορετικά εργαλεία για να καλύψουμε αυτές τις διαφορετικές ανάγκες». Δυστυχώς το ποσοστό των Ελλήνων που δαπανά πάνω από το 40% του διαθέσιμου εισοδήματός του για έξοδα στέγασης ξεπερνά τον ευρωπαϊκό μέσο όρο….

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσε η φήμη ότι το άρθρο των F.T ήταν πληρωμένη καταχώρηση από το Μαξίμου και ότι η η 29χρονη κομμώτρια – η οποία παντρεύτηκε πρόσφατα και έχει αποκτήσει έναν γιο 19 μηνών – ήταν η προσωπική κομμώτρια της συζύγου του Ακη Σκέρτσο, Αυγή Ανδροσίδου.

Τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει !

Η F.T έψαξε στην επικράτεια και βρήκε την Κατερίνα Γκιούση που είχε παραιτηθεί από την ελπίδα να αγοράσει ένα σπίτι που θα είναι το σπίτι ΤΗΣ. «Μου φαινόταν απλά αδιανόητο», δήλωσε η 29χρονη κομμώτρια στους FT η οποία παντρεύτηκε πρόσφατα και έχει αποκτήσει έναν γιο 19 μηνών.

Μαθήματα δημοσιογραφίας από τους…. κορυφαίους F.T