ΔΗΜΑΡΧΕ, ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ;;; O ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΑΛΤΕΡ ΣΤΕΧΕΛ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK ! ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ… ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ;;;;

by on 25 September 2018

Πέφτει μεγάλο δούλεμα !

Συνάντηση με τον Γενικό Πρόξενο της Γερμανικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη Βάλτερ Στέχελ είχε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, με τον οποίο συζήτησαν όλα τα θέματα που αφορούν την πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Όπως ανακοινώθηκε μάλιστα, η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών επικεντρώθηκε στον σχεδιασμό για τη δημιουργία θερμοκηπίων 400 στρεμμάτων υδροπονικής καλλιέργειας και τη συνακόλουθη δημιουργία εκατοντάδων νέων θέσεων εργασίας, (!!!!!) ένα πρότζεκτ για το οποίο έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον ολλανδική εταιρία. Κι αν σε ορισμένους δημιουργούνται ερωτηματικά, πως ο Γερμανός Πρόξενος ενδιαφέρεται και ασχολείται με μια… ολλανδική επένδυση, να υπενθυμίσουμε ότι το δάνειο που θα πάρει η συγκεκριμένη εταιρεία, προέρχεται από την Deutshce Bank.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ενημέρωσε τον κ. Στέχελ για όλες τις διαδικασίες που έχουν ακολουθηθεί μέχρι σήμερα προκειμένου να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες συνθήκες για την ευόδωση της επένδυσης. Παράλληλα έκανε ξεχωριστή αναφορά στο γεωθερμικό πεδίο του Αρίστηνου και στο πλεονέκτημα που διαθέτει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης καθώς είναι αδειοδοτημένος για πώληση θερμικής ενέργειας για οποιαδήποτε χρήση, ενώ επίσης, τονίστηκε η ανάγκη ενίσχυσης των συνεργιών μεταξύ των δύο πλευρών με κοινό στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Από την πλευρά του ο Γενικός Πρόξενος της Γερμανικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης για την αγαστή συνεργασία και εξέφρασε τη βούλησή του να συνεισφέρει με όποιο τρόπο προκειμένου το επενδυτικό αυτό πρότζεκτ να ολοκληρωθεί επιτυχώς και να αποτελέσει προπομπό για την προσέλκυση και άλλων επενδυτικών σχημάτων.

.evros-news.gr