ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΕ ΚΙ ΑΣΧΗΜΑ Η ΚΡΙ ΚΡΙ…

by on 1 December 2014

Δεν τα πήγε κι άσχημα η ΚΡΙ ΚΡΙ, παρά τις συνέπειες που προκάλεσε η καταστροφή της μονάδας παραγωγής στις Σέρρες, απ΄ ότι βλέπω στο 9μηνο τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε ; 6.385 χιλ., έναντι ; 7.184 χιλ. της αντίστοιχης προηγούμενης περιόδου. Τον Παν. Τσινάβο τον γνωρίζω και τον θεωρώ μεθοδικό ευφυή και πείσμονα επιχειρηματία, χαμηλών τόνων άνθρωπο και με αγάπη για τον τόπο του, τις Σέρρες, τη Μακεδονία.  (*)

Διαβάζω πως αναφορικά με την επενδυτική δραστηριότητα, ολοκληρώθηκε, πλέον, η κατασκευή της νέας, υπερσύγχρονης μονάδας γιαουρτιού, αποκαθιστώντας πλήρως την παραγωγική λειτουργία της μονάδας, η οποία αναμένεται να υποστηρίξει αποτελεσματικά την αναπτυξιακή δυναμική της εταιρείας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Η επένδυση, συνολικού προϋπολογισμού ; 20.027 χιλ., πραγματοποιήθηκε στο χώρο των κεντρικών εγκαταστάσεών της εταιρείας στις Σέρρες και περιλαμβάνει την κατασκευή νέας παραγωγικής μονάδας, με τους αναγκαίους αποθηκευτικούς χώρους υλικών και ετοίμων προϊόντων, συνολικής κάλυψης 12.000 τ.μ.

Το νέο εργοστάσιο γιαουρτιού έχει διπλάσια παραγωγική δυναμικότητα από το προηγούμενο και αναμένεται να απασχολεί περισσότερους από 70 εργαζόμενους.

Η κατασκευή της νέας μονάδας έχει ενταχθεί στις διατάξεις του αναπτυξιακού νόμου ν.3908/11 και αναμένεται η λήψη επιχορήγησης 30%, ήτοι ; 6.008 χιλ. περίπου.

Στα 1,83 ευρώ η μετοχή, με απώλειες 9% από την αρχή του έτους και με αποτίμηση 60,5 εκατ. ευρώ.

σ.σ. δεν ρωτάς τον φίλο σου τον Ζαχαράκη, να σου πει περισσότερα για την εταιρεία και το χαρτί Πάσχο μου…?

(*) όταν θα έρθει για παρουσίαση στην ΕΘΕ ο Παν. Τσινάβος, θα σε πάρω να πάμε παρέα, πίστεψε με έχεις καιρό να γνωρίσεις τόσο υγιή επιχειρηματία.