Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: ΟΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ. Γιατί έχει απόλυτο δίκιο ο Γιάννης….

by on 11 October 2014

«Όλοι θεωρούν πια ότι η Ελλάδα, όπως αναφέρθηκε και στις συναντήσεις του ΔΝΤ, πήγε πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο. Και αυτό έχει σημασία και όλοι ενδιαφέρονται αυτή η πρόοδος να συνεχιστεί» δήλωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

Αυτή ήταν η εικόνα των επαφών που αποκόμισε μέχρι τώρα από τις επαφές του στην Ουάσινγκτον ο κ. Στουρνάρας ο οποίος πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων στο πλαίσιο της ετήσιας συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Όπως ανέφερε, στο περιθώριο των συναντήσεων αυτών, μίλησε με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, με πολλούς τραπεζίτες από ιδιωτικές τράπεζες και με μεγάλα funds.

Ο διοικητής της ΤτΕ ανέφερε ότι, τις επόμενες μέρες, θα δει στελέχη από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και αύριο Κυριακή θα συναντηθεί με την Κριστίν Λαγκάρντ.

Στην ερώτηση «αν περνάμε στην καινούρια φάση, στο επόμενο στάδιο», ο κ. Στουρνάρας τόνισε: «αυτό ακριβώς θέλουμε. Να περάσουμε σε μια καινούρια σχέση».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Έχει απόλυτο δίκιο ο Γιάννης. Τι σημαίνει  «η Ελλάδα πήγε καλύτερα από το αναμενόμενο» με όρους αγοράς; Κανείς δεν πίστευε ότι θα έφτανε σε ποσοστό άνω του 50% ενός λαού να βυθιστεί στη φτώχεια, κατά συνέπεια στον αργό θάνατο και να συνεχίζει αυτός ο λαός να ροχαλίζει ακάθεκτα !!!  Ουδείς μπορεί να το πιστέψει. Είναι τεράστια επιτυχία καθώς και επιστημονικό εύρημα μελέτης πολλών ετών, σε πανεπιστήμια όλου του κόσμου !!! Αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν μας πονάει μάγκες μου. Οι πάντες, φοβόντουσαν τις αντιδράσεις αυτού του λαού, σε μέτρα που δεν έχουν παρθεί ποτέ σε τέτοιο βάθος και χρόνο, πουθενά στο κόσμο και για κανέναν λαό.

Γιαννάρα μου μ΄ αρέσεις. Δώσε πόνο, Δώσε….