ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ. ΠΡΟΣΦΟΡΑ UNDER THE TABLE ΑΠΟ DRAGAN ΜΠΑΟΥΛΟΒΙΤΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ LOBBYSTAS ΜΕ ΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ….

by on 1 October 2015

Παιχνιδάκι με τα σαπάκια εν όψει των Α.Μ.Κ. Ότι και να κάνουν τελειωμένοι είναι αλλά θα τα τρέξουν. Ήρθε και ο δράκος της απαγόρευσης του short selling, για αυτό το λόγο. Άμεση ήταν η αντίδραση του ειδικού συνεργάτη, Dragan Μπαούλοβιτς με προσφορά προς τους αναγνώστες του Lobbystas. Τραπεζόχαρτα με προνομιακό επιτόκιο σε ότι ποσότητες επιθυμείτε. Αφήστε την ΕΤΕΣΕΠ και τα pool. Under The Table συναλλαγή από την πηγαδοπλατφόρμα. Άμεση πίστωση στο κωδικό σας για να χώσετε με την ψυχή σας ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ. Όσοι το βλέπετε για κάτω. Εγώ βλέπω να δίνουν μεροκάματο καλό και γρήγορο. Διαλέχτε και πάρτε. Τώρα που γυρνάει….  

Aρση απαγόρευσης ανοικτών πωλήσεων για τις μετοχές, εξαιρουμένων των τραπεζiκών τίτλων, αποφάσισε  η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Η απόφαση αυτή ελήφθη κατόπιν σχετικής γνώμης της ESMA και δεδομένου ότι α) με την ολοκλήρωση των πρόσφατων πολιτικών διαδικασιών δεν υφίστανται συνθήκες οι οποίες θα δικαιολογούσαν τη συνέχιση της γενικής απαγόρευσης των ανοικτών πωλήσεων, αλλά και ότι,  β) η διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης των πιστωτικών ιδρυμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη χωρίς να έχει ανακοινωθεί πώς και από ποια πρόσωπα θα καλυφθούν τα απαιτούμενα κεφάλαια καθώς και το ύψος αυτών και, κατά συνέπεια, οποιαδήποτε πρόσθετη πίεση στις εισηγμένες μετοχές των πιστωτικών ιδρυμάτων θα μπορούσε να επιφέρει επιπτώσεις σε αυτή την τόσο σημαντική διαδικασία για το σύνολο της ελληνικής οικονομίας.

Η απόφαση ισχύει έως και την συνεδρίαση της 9ης Νοεμβρίου 2015.