ΓΝΩΜΗ// Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΘΑΡΡΟΥΣ !!!

by on 16 Μαΐου 2017

Διαβάζω ότι

η απόφαση της Ουάσιγκτον, επί προεδρίας του, να μην επέμβει στρατιωτικά στη Συρία, απαιτούσε το μεγαλύτερο πολιτικό θάρρος. Έτσι διαμήνυσε ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, κ. Barack Obama.

«Πραγματικά πιστεύω ότι το θέμα που απαιτούσε το μεγαλύτερο πολιτικό θάρρος ήταν η απόφαση να μην βομβαρδιστεί η Συρία μετά την δημοσιοποίηση της χρήσης χημικών όπλων και η επιλογή να διαπραγματευτούμε με αυτούς για να απομακρύνουν τα χημικά όπλα από την Συρία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Obama, ίσως ο πιο δημοφιλής Πρόεδρος της χώρας, παρέλαβε το βραβείο «Προφίλ Θάρρους» από το John F. Kennedy Library Foundation.

Ο Δημοκρατικός πολιτικός δήλωσε ότι ενώ η απόφαση δεν ήταν η τέλεια καθώς κάποια χημικά όπλα παραμένουν στην Συρία, εντούτοις, το 99% των αποθεμάτων απομακρύνθηκε χωρίς οι Η.Π.Α. «να χρειαστεί να ρίξουν ούτε σφαίρα».

Άφησε τον σφαγέα Bashar al-Assad, να αφανίσει – εξαφανίσει, έναν Λαό – Έθνος και ταυτόχρονα να προκαλέσει τεράστια προβλήματα σε όλη την περιοχή και όχι μόνο και για αυτό τον λόγο πήρε βραβείο Θάρρους ! γιατί δεν χρειάστηκε να ρίξει ούτε μια σφαίρα !

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΘΑΡΡΟΥΣ !!!

Be the first to comment!
 
Leave a reply »