ΓΙΑ ΤEΤΟΙΟ ΣΙΧΑΜEΝΟ «ΚΡAΤΟΣ» ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΜΙΛAΜΕ. ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ !

by on 1 February 2020

Για τέτοιο σιχαμένο  κράτος μιλάμε, αντί να προωθεί την ευημερία του Λαού του, όπως κάνει κάθε πραγματική δημοκρατία, έχει γίνει πλέον ο δυνάστης του λαού του και ο μοναδικός ρόλος που του έχει απομείνει είναι ο εισπράκτορας και υπηρέτης των τραπεζιτών

Νέος “Τειρεσίας”: Το κράτος θα φροντίζει για την είσπραξη των χρεών πολιτών προς τις τράπεζες – Θα βαθμολογούνται οι πολίτες με βαθμολογία από 1 έως 10

Έτοιμο να  δημιουργήσει έναν νέο φορέα, που θα αφορά τα χρέη ιδιωτών κι επιχειρήσεων, φαίνεται πως είναι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με «τα Νέα», ο νέος «Τειρεσίας» θα έχει όλα τα στοιχεία για οφειλές σε Τράπεζες, Εφορεία, Ταμεία και ΔΕΚΟ, τα οποία θα είναι στη διάθεση όσων θέλουν να ελέγξουν το προφίλ ενός ιδιώτη ή μίας επιχείρησης πριν συνδιαλλαγούν. Ο φορέας αυτός θα είναι υπό κρατική εποπτεία, προκειμένου να διασφαλίζεται η προστασία των προσωπικών δεδομένων, ενώ εφ’ όρου ζωής θα συγκεντρώνονται πληροφορίες, οι οποίες θα αξιολογούνται διαρκώς.

Μάλιστα, το πιστοληπτικό προφίλ ενός προσώπου θα διαμορφώνεται με βαθμολογία από το 1 μέχρι το 10, η οποία και θα τον ακολουθεί στις συναλλαγές του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκτός από τη συγκέντρωση των οφειλών, ο νέος φορέας θα αξιολογεί τη δυνατότητα αποπληρωμής τους, ενώ θα παρέχει διευκολύνσεις σε  όσους θα κρίνονται ικανοί και φερέγγυοι.

agonaskritis.gr