ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΣΚΑΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝ…

by on 16 Μάιος 2019

Ελληναράς, που θεωρεί τον εαυτό του ακόμα….. ευρωπαίο μετά από όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 9 χρόνια (μνημόνια)- και μη θέλοντας να καταλάβει το μέγεθος της μπανανίας μαζί με το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού είναι ασφαλισμένος σε ιδιωτική ασφαλιστική…

Έχει συνάψει συμβόλαιο προ 25ετιας (τυχαίος ο αριθμός) και πληρώνει μαζί με την καλή του από 5 έως 10 χιλιάδες το χρόνο ασφάλιστρα. (εκεί κυμαίνονται).

Νοσηλεύετε με πρόβλημα υγείας σε κρατικό νοσοκομείο, γιατρεύεται και μετά καταθέτει τα χαρτιά του για να αποζημιωθεί όπως προβλέπει το συμβόλαιο.  Περνάει ο καιρός η ασφαλιστική τον γράφει και όταν γίνει ανυπόφορος ο πελάτης, του απαντά με ένα e-mail….

……ότι το ποσό της αποζημίωσης κατατέθηκε στο δημόσιο.  ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝ…. Ελληναρά μου έτσι λέγεται.….

Πόσα χρόνια πλήρωνες ;;;

Τι θα πάρεις στη λήξη του συμβολαίου Ελληναρά μου ;;; Σύνταξη ;;; Αμέ !!!  ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝ Ελληναρά μου έτσι λέγεται….

Τι θα πάρουν οι δικαιούχοι στη περίπτωση θανάτου ;;; Αυτό ρωτάς ;;;  Το τρίτο το μακρύτερο θα πάρουν ! !!!  ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝ Ελληναρά μου έτσι λέγεται...

Και το πιο ωραίο!  Έχεις υπογράψει κάτι τέτοιο ;;;  Υπάρχει τέτοιος ορος στο συμβόλαιο ;;;;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !

Με λίγα λόγια όλα τα συμβόλαια έχουν «σκάσει» γιατί απλά ο πελάτης δεν θα αποζημιωθεί ποτέ ούτε αυτός αυτέ ο δικαιούχος – κληρονόμος κ.τ.λ….

……γιατί όταν θα λάβει επιστολή ο Ελληναράς ότι εάν εντος 30 ημερων δεν εξοφληθούν τα ασφάλιστρα θα ακυρωθεί το συμβόλαιο !!!!

Συνεχίζεται

Be the first to comment!
 
Leave a reply »