ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΣΚΑΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝ…

by on 16 Μαΐου 2019

Ελληναράς, που θεωρεί τον εαυτό του ακόμα….. ευρωπαίο – μετά από όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 9 χρόνια (μνημόνια)- και μη θέλοντας να καταλάβει το μέγεθος της μπανανίας μαζί με το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού είναι ασφαλισμένος σε ιδιωτική ασφαλιστική…

Έχει συνάψει συμβόλαιο προ 25ετιας (τυχαίος ο αριθμός) και πληρώνει μαζί με την καλή του από 5 έως 10 χιλιάδες το χρόνο ασφάλιστρα. (εκεί κυμαίνονται).

Νοσηλεύετε με πρόβλημα υγείας σε κρατικό νοσοκομείο, γιατρεύεται και μετά καταθέτει τα χαρτιά του για να αποζημιωθεί όπως προβλέπει το συμβόλαιο.  Περνάει ο καιρός η ασφαλιστική τον γράφει και όταν γίνει ανυπόφορος ο πελάτης, του απαντά με ένα e-mail….

……ότι το ποσό της αποζημίωσης κατατέθηκε στο δημόσιο.  ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝ…. Ελληναρά μου έτσι λέγεται.….

Πόσα χρόνια πλήρωνες ;;;

Τι θα πάρεις στη λήξη του συμβολαίου Ελληναρά μου ;;; Σύνταξη ;;; Αμέ !!!  ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝ Ελληναρά μου έτσι λέγεται….

Τι θα πάρουν οι δικαιούχοι στη περίπτωση θανάτου ;;; Αυτό ρωτάς ;;;  Το τρίτο το μακρύτερο θα πάρουν ! !!!  ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝ Ελληναρά μου έτσι λέγεται...

Και το πιο ωραίο!  Έχεις υπογράψει κάτι τέτοιο ;;;  Υπάρχει τέτοιος ορος στο συμβόλαιο ;;;;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !

Με λίγα λόγια όλα τα συμβόλαια έχουν «σκάσει» γιατί απλά ο πελάτης δεν θα αποζημιωθεί ποτέ ούτε αυτός αυτέ ο δικαιούχος – κληρονόμος κ.τ.λ….

……γιατί όταν θα λάβει επιστολή ο Ελληναράς ότι εάν εντος 30 ημερων δεν εξοφληθούν τα ασφάλιστρα θα ακυρωθεί το συμβόλαιο !!!!

Συνεχίζεται

Be the first to comment!
 
Leave a reply »