ΓΙΑΤΙ Ο OBAMA ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Ο PUTIN ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ! ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ….

by on 18 October 2016

Τρεις φορές μας είπε ο Ολάντ για τη δραχμή από τη Ρωσία – Φαμπρίς Λομ: Η συνομιλία με τον Πούτιν έγινε την επόμενη του δημοψηφίσματος στην Αθήνα  – Ο Ολάντ πιστεύει πως ο Ρώσος ηγέτης ήταν ειλικρινής μαζί του….

Ο Πούτιν ήταν για χρόνια ο επικεφαλής της KGB. Η κουτσομπόλα στην Ευρώπη είναι ο Ολάντ. Το γνωρίζουν και οι πέτρες. Και όχι μόνο. Είναι και η ορντινάτσα της Μέρκελ. Θα ήταν απίθανο να μην μετέφερε στο εμπιστευτικό… και καλά, όσα θα του έλεγε ο Ρώσος, στην Γερμανίδα. Όταν ο Αλέξης του έλεγε τα περί δραχμής, πιεστήρια και λοιπά, ο Ρώσος σάλταρε. Στο Πούτιν, Πουτινιές ; Ε Δημοσθένη ; (Που χάθηκες ρε ψυχή) Δεν μπορούσε να τυπώσει δραχμές ο Ρώσος και να μην το έπαιρνε κανένας χαμπάρι; Θα τον αποκάλυπτε ο ρεπόρτερ Παπαχελάς ; Αστεία πράγματα….

Ο Ρώσος κατάλαβε ότι ο νεαρός Έλληνας, εκλεγμένος πρωθυπουργός, ήταν ο… φίλος των Αμερικανών !

Αν τύπωνε  δραχμές θα τον κάρφωνε ο ίδιος ο Αλέκος !   

Ο στόχος των Αμερικανών είναι να τα σπάσουν Γερμανοί και Ρώσοι που είναι κολλητοί και κάνουν μπίζνες δισεκατομμυρίων.

Θα τον έκαναν ρόμπα τον Ρώσο παγκοσμίως, ρίχνοντας του ευθύνες ότι παίζει βρώμικα.

Αρχιπράκτορας ο ένας, φιλο…..αμερικάνος ο άλλος, του την φύλαγε.

Ήρθες να μας πουλήσεις τρελίτσα, να σώσουμε την Ελλάδα και τους Έλληνες και να τυπώσουμε δραχμές, για να την φάω εγώ και να με τελειώσουν σε μια νύχτα τα αμερικανάκια ;;;

Τώρα που ρετάρουν τα… φιλαράκια στην Αθήνα και μετά τις εκλογές (σκέψου να έχει βγει και ο Τράμπ !) θα έρθει (αν έρθει) ο Αμερικάνος. Σούδα, το μπλοκάρισμα στις έρευνες της Europol για τον μέγα…. αριστερό (ρεταριστό) αντιπρόεδρο, η επίσπευση της καντονοποιήσης, μερικά από τα θέματα της ατζέντας.   

Μέχρι τότε όμως θα έχουν συμβεί πολλά….

Συνεχίζεται…